![]() |
Powolne Skillowanie
Witam,mam takie małe pytanie,mianowicie grałem ostatnio w tibie jakieś 2-3 lata temu,teraz do niej powróciłem,wyszłem z rooka i odrazu popędziłem skillować,zauważyłem że skille bardzo powoli lecą,regularnie trafiam i obrywam od potworków ( trolle,beary) z 15 skilla do 23 jakąś godzine wbijałem... czy zmieniły się zasady skillowania czy jakoś nie tak robie ?
|
Jesteś pewien, że trafiasz raz na 15 sekund przynajmniej?
|
Mi też się wolniej skilluje niż za czasów 7.6 - 7.8
|
Coś w tym jest. Też mi się wolniej skilluje i to na prawdę wolniej... a czasów 7.6~ szło szybciej. Może to złudzenie ...
|
Wiesz co moze byc prawda ze sie zmienil system skillowania....ale ja zabardzo nie wiem niegram knightem gram druidem
@Manis Cytuj:
@Topic Moze idz na roty albo na Dwarfy bo trolle i Beary? ;/ niezabardzo |
a wiecie ze pallem szybciej sie skiluje niz knightem? xD jest to na kalkulatorach potwierdzone i to widac :>
|
ja jak skilluje to sobie konia wale i mi czas szybciej leci
|
Cytuj:
|
@ Up
Wez tez pod uwage to,ze skilowanie palladynem jest o wiele bardziej kosztowne :p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A tak btw. to klik na link w moim podpisie! |
Możliwe że takie złudzenie...
Wyczytalem ze jakiegoś tam updatów, zwiększyli moc Knightów oraz Pallków, to może dlatego troszę dłuzej się skilluje ? |
Muszę przyznać że mi tak samo się dzieje. Na tibi 7.6 skille szyły o wiele szybciej... Kiedyś na 7.6 z knifen na bugach 35 sworda~~ wbijało się w 2h? a teraz? z 10 na 20 swora zeszło mi 1h~~.... >.<
|
Cytuj:
|
Palladynem sie skiluje 3 razy szybciej niz kina ;)
czytac: http://wiki.hunted.pl/wiki/Trening i zobaczyc se tabelki a mi skile ida jakby troszke szybciej po letnim update... |
Jakbyście się urodzili wczoraj. Knight zawsze miał pod górkę i to się raczej nie zmieni. I skończcie ten offtop.
|
Cytuj:
Knight to raise melee from 10, 100% to 20 = 0h, 26m, 26s. - Dane z pskonejott.com Ludzie, nie bylo zadnych zmian w szybkosci wbijania skili, pomyslcie jakie to by bylo nieucziciwe wzgledem tych, ktorzy juz przesiedzieli wiele godzin na skilowaniu. Wszystko jasne? A i jeszcze: 35 sworda wbija sie w 2h, 43m, 28s. :baby: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:26. |