![]() |
Hmm...... - O maly kroczek od deda :P
Witam Wszystkich :D
No to wpadlem na pomysl ubicia draga z boltow (20 dist) B) Lecz jak zobaczylem hity....... :( to stwierdzilem, ze to nie najlepszy pomysl....... Ubilem wiec 2 dragi, bez problemowo ze sworda :o Moja inteligencja, lub jej brak, podpowiedzial mi, ze moze lurne jednego draga pod Amazon...... Wszystko szlo milo :] , lecz... Łącze odmówiło posluszeństwa :( Pierwsze początki są słabe, ostrzegam, lecz 3 drag na lagach to :cup: www.republika.pl/dragslols/drag.rec __________________________________________________ _______________ Knight 29 Harmonia (nie mam kasy na promocje:P) Skile: 57/54 (hmm...... A co to jest?) ;( :* |
sciagam jak obejze to zedytuje
EDIT: 20 dista i z kusza na draga :D btw. gz loota |
OMG troche ci nie wychodzilo, szedles po linii dokladnie na fw... btw gratz loota ;]
|
wow
niema co mówic spoko filmik spoko looty i wogle nagraj jeszcze jakis taki filmik plz!!!
|
tak film fajny tylko szemu jak biłeś te dragi to nie założyłeś sword ringa? ? -.-
|
lol
Zapomniałem o nim :P
A jesli chodzi o FW to staralem sie jego unikac, lecz z niezbyt dobrym rezultatem :( |
Hmm film jest spoko.
A w twoim podpisie to jest takie fajne cos jak skille twoje iz nich mi sie chce brechac moj kumpel na 11lvlu ma wieksze heheheh :P |
Skille :/
Harmonia to serv no-pvp, gdzie treni sie na potworkach, niestety noobki zabiją wszystko co sie rusza ;(
To po pierwsze, a po drugie to mój pierwszy char i na początku nie wiedziałem co i jak :( i nie treniłem :P |
Nuda !!!
Moim zdaniem filmik jest beznadziejny !!! Przecież te dragi są już nudne...Każdy nagrywa filmik albo na Demonach albo na Dragach !!! Ja bym wreszcie chciał zobaczyć jakiś fajny filmik z GS-ami :/ (chyba sam taki nagram i tu zamieszcze :P) :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:05. |