![]() |
Ale hamstwo
Był koleś który mówił ze jak sie wejdzie na strone http://adihome.nd.e-wro.pl/
to tam jest free pacc. Wszedlem i podałem numery bo wyszło www.tibia.com a puzniej patrze niema postaci i co ja tera zrobie :o |
-.-
O ja jaki z ciebie cieć.... Free pacc? Czy cie walnęło?
Wiesz co, jak nie uważałeś co robisz to teraz rób co uważasz. |
Shackowali(jeżeli można to tak nazwać) twoje konto. Masz nauczkę na przyszłość, ze trzeba:
A)Czytać poradniki na Tiaiba.pl B.Nigdy nie podawać swoich passów, poza logowaniem się i oficjalną stroną TIBI(www.tibia.com). C)Nie ma czegoś takiego jest FREE PACC. "Ale Hamstwo"-Sam im to ułatwiłeś, więc nie miej do nich żalu, tylko do siebie(ew do "kolegi" który dał ci tego linka) |
nic nie zrobisz kolo ci hacknal postac i tyle-.-
|
To jest dowód na pazerność i chciwość ludzi. Bardzo dobrze, że Cię haknęli.
|
@ Pablofrs
I co myslisz ze wyzywajac jestes niewiadomo kim ? Kazdy na poczatku robi bledy. Pozatym czlowiek uczy sie na bledach. @ Historia Jest Glupia Heh... zdarza sie, dobrze chociaz ze napisales o tej stronce tutaj dzieki temu juz jakis mniejszy procent osób sie na to nabierze. Musisz uwazac nastepnym razem. Zapamietaj ze jak cos jest zbyt latwe, to jest to zazwyczaj walek. |
:D nie wiem jak można się dać nabrać na coś takiego jak free pacc :D
|
Omg mnie jakos nigdy nie ciagnelo do tych stron ^^.
Ma nauczke, a postac mozna odzyskac przez maila :) |
-.-
@nawigator
Człowieku, bo to trzeba być kompletnie debilnym, żeby dać sie na to nabrać. Ludzie płacą za to kase, a gdyby było takie coś jak free pacc to wszyscy by mieli paca |
Pacc jest po to żeby go kupić a nie dostać za free. Masz pecha jak ci hakneli trzeba czytać poradniki!! :baby:A ta strona to była podróba. NIE WPISYWAĆ NA ŻADNE STRONY SWOICH PASSÓW TYLKO NA (www.tibia.com)
:cup: |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33. |