![]() |
Carlin
CZy moze mi ktos powiedziec jaie sa najlepsze miejsca do exp na 10 lev knight 25/21 kolo carlin ??
|
Chyba tylko na lodówce. E, jak ona się zwała ? Folda ? Nie jestem pewien na której była ta jaskinia.
|
a jak sie tam dostac (mapka mile widziana)
|
wychodzisz gornym wyjsciem z carlin idziesz w gorę trochę na prawo i tam stoi taki gosciu na tratwie mówisz
hi fold yes on cie przewiezie na wyspe za 20gp, powrót jest bezpłatny, mówisz hi tibia yes swoj± drog± to na pewno na forum jes od groma takich artykółów |
potrenuj troche zeby miec lepsze skille i mozesz chodzic na Amazonki i Valkirie choc Amazonki pojedynczo przy takich skillach wezmiesz z mala strata Hp na wild wariory mozesz tez czasem wpasc
|
wielkie dzienki ale brakuje mi mapki bo ja tuman jestem bo dla niktorych trosze to 6 hratek a dla innych troche to 60 kratek
|
Folda - Dobre miejsce do trenowania, malo osób jednak na niskim lvlu, i na poziomie ( chodzi o poziom jaskini [ Pietro ] ) można się nieĽle wpakować ( Slime, i Fire Devile ) . Wychodzisz lew± bram± z carlin idziesz w górę do takiego zameczku i skrecasz w lewo. Tam bedzie Neviel'e a u nieog mówisz formulkę wymioni± powyżej.
Jesli chcesz samo carlin to Troll'e, Rot'y i Wolf'y to chyba najlepsze rozwi±zanie. Na prawo jest crypta , nad Goblin Campem jest Troll Cave w ktorym sa wszystkie 3 rodzaje wymienionych przezemnie stworow, A tak na lvlu 15 - 20 idziesz pod Zamek Orców na prawo od Troll Cave. |
Lepiej przejdz się do Ab'Dendriel, pod miastem znajdziesz trolle. Aby się do nich dostać, potrzebujesz klucz za 50gp od NPC który znajduje się przy drzwiach.
|
nie umie ziemniak szukac na stronie to mu rzodkiewki powiedzialy... :baby:
|
Up@
A burak na to niemożliwe -.-.... |
Carlin
A więc na wstępie mówię, że mapkę postaram się wrzucić póĽniej przy edit ... więc polecam ci powiększyć skile a potem na foldę [ jak nie wiesz gdzie to jest to wejdĽ na mapkę respawnu ], potem kopalnie dwarfów [ przy lepszych skilach i levelu przenie¶ się do kazoo ], no i przy p setcie i skilach 50/50 możesz i¶ć na cyce koło [ nad ] goblinami. A poza tym nie zapominał o expowiskach pod miastem : full bugów, kilka miejsc z rotami, i wspaniałe miejsce ze slimem gdzie na raz mog± atakować cię tylko 2 slimy[slim cieńki potwor ale 160 expa daje!].
I btw potrenuj skile bo na 10 lvl 25/21 nie s± zbyt dobre B), i zapodaj swoje eq |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |