![]() |
PA na Non-Pvp
Jak w temacie
http://tibiacam.tv/cams.php?id=x9xc3tydo5wjs32e |
świetne ^^. za co ta kara?
|
Jak sam napisał za wyzywanie. Koleś, ten 190+ widać to jakiś perfidny koleś z kopleksjami. Widać każdego słowo co do niego trafia traktuje jako wrogość.
Jego sposób trapa był po prostu żałosny. Szkoda że nie lognął się akurat GM i mu dosłownie wpierdolił bana za luring/traping. |
Ooo ale robisz pa
yeyeyeye szkota że ja tak nieumieć @Up Zgadzam się |
Wow jesteś kul. A tak swoją drogą to ten Dair Elis nie ogarniał tam... przy lurowaniu 2 ghosta mógł uciec bo m walle mu zniknęły.
W sumie, to obydwoje siebie warci... |
Jaki żal ja pierdole przecież ten knight mógł naładować se full hp i dać exita (tam na początku) lub gdy lał go jedynie 1 ghost po tym jak ten high lvl spierdolił akcje (tam przy poison fieldach) do tego na początku mógł uciec jak znikły m walle , ale wolał se postać -.- mógł też zrobić tak że na przejściu ustawił tam tego 1 ghosta (gdy tamten kolo po 2 poszedł) i dać exita by lał go 1 aby a hp by mu starczył -.-
|
UIHEUHEUHUEHUHEUHEUHUEHUEHEUH KARAAAAAAAAAAA
Nie wiedziałem, że Lily jest aż tak żałosny, na miejscu Elisa bym exitnął jak go 2 ghosty biły. Jeszcze to ng, ale bot już jest na 2/3 filmów. |
ale koles zrobil PA xDD nie no super xD
porazka totalna. |
Ale nub z tego 61ek jak i z rpka
|
Może ten 190 RP zespsuł trapa przy poison fieldach, ale i tak dzięki niemu padł noobek. A za to należą mu się gratulację.
|
Po 1 to nie byl kina tylko palek czyli mogl wziasc niewidke i uciec
po 2 kazdy mocny jest w teori po obejrzeniu filmiku, a w praktyce to juz gorzej. Prawda gdy obejrzalem filmik uswiadomilem sobie ze moglem zrobic to inaczej co i tak nie zmienia faktu ze typek padl. ps. padl za kradniecie loota z wrl i wyzywanie |
takie fragi to codzienność na Neranie :D Pozdro Pluszak :D
|
też mi PA :) my już dostaliśmy 5kk~ z paymentow za spokój na non-Pvp
|
Po chuj pierdolicie ze spierdolił, skoro noobek i tak padł :p Krytykujecie to spróbujcie sami kogos ujebac na non-pvp.
@UP Nonoonono, potem sie obudziłes a łozko blo całe mokre ? :< Pozdro |
ubiłem na non-Pvp ponad 1000 ludzi z czego 100 powyżej 130 lvl więc nie ucz ojca dzieci robić ,5kk i tak wpłynęło :) w około 30 dni
|
Beznadzieja.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzieci nie pyskujcie bo Monouth mówi prawdę :S
|
Yoozek i Rascioch _/_/_/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |