![]() |
Wytwórnia http://img292.imageshack.us/img292/8461/mfvd7.png przedstawia wielki sequel Precla. Śmierć Precla nie miała dobrego pływu na stan czasoprzestrzeni. Teraz świat musi uratować się przez zagładą, a jedyną-niestety-możliwą opcją, jest obudzenie Boga Pieczywa z letargu... Odcinki: Odcinek 1 Odcinek 2 Odcinek 3 Odcinek 4 Odcinek 5 Odcinek 6 Odcinki specjalne: Special 1 - Urodziny Gargoina. Special 2 - "Co Michos myśli o Czesiu z WM". Odcinek zrozumiały tylko dla koneserów fake. Aluzje: Wyjaśnienie: nowy precel pozbawiony jest jajek, jednak nie ma szans, bym odpuścił sobie umieszczanie ukrytych 'wiadomości'. W fake ukryte są dziesiątki aluzji do filmów, książek, komiksów itp. Odnalezione aluzje zgłaszamy tu, jednak nie są one w żaden sposób punktowane. Ukryty tekst:
Sekrety i Ciekawostki: Wyjaśnienie: odnajdywanie aluzji nie jest punktowane, jednak niektóre z nich dają 'unlocki'. Co kika odnalezionych aluzji pojawi się ciekawostka na temat fake, odcinki niepublikowane i inne. Ukryty tekst:
Znani i lubiani o preclu: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
*Cieszy się*
|
*Cieszy się głową w dół*
Czyżby wielki kom bak z braku zajęcia? |
wielki kom bak z braku zajęcia był planowany już 10 dni po końcu 1ki.
|
No dobra, jak dasz jeszcze paymenta za czekanie to nie będzie hunta.
btw. Ile Precel chce za ten stolik? Dam dużo! |
Precel Come Back:):):)
|
Aluzje - brak aluzji. Made me smile :D
A to wogle trylogia będzie czy co? :p |
@up
Headshot, erm... Strzał w dziesiątkę. Trylogie rulez. |
Yeah, precel wrócił.
A kiedy będzie dodawał odcinki? ;o |
Nieregularnie.
|
Czy ktos z forum sie nie cieszy ze precel wraca?
Ten odcinek specjalny byl na pomoc fake. (Pewnie niewiesz —.—) Moja wypowiedz podsumuje słowami Return to Castle Precelstein @3xdown wiem to byla ironia mode=on |
Niezuy hardkor.
|
@11xUP <iksde>
Ja się nie cieszę. Nienawidzę precelków. ;) TEN FAKE JEST CHUJOWY I DO DUPY! |
Cytuj:
Bo jak do mnie, to muszę cię zasmucić-sam go tam dałem -.-'. @edit Widać że masz skilla ironii na 4tym poziomie i debuffa na 60%. |
Słowa nie wyrażą zachwytu jaki ogarnął mnie z powodu opublikowania nowej części tego uber fake'a.
|
Nie ma to jak stary, dobry precel. Ciekawe, czy to "nieregularnie" oznacza kilka odcinków w tygodniu, a potem miesiąc przerwy, czy czasem co parę dni, a czasem kilka dziennie? Jeśli to "Precel II" to mam nadzieję że znowu go zobaczę (mimo że ten nieśmiertelny wypiek zmarł).
|
Bendzie buba
Ukryty tekst:
@Edit "..tylo zimny budyń..." Literufka 10/10 |
NIE! BŁAGAM! NIEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ehh... już za późno :< No nic, fajne... @edit ( ad new part ) : Władca pierścieni xF Fajne... fajne... 9+/9+, chechechech... |
NjuPart <znaki>
|
Oczywista aluzja do Władcy Pierścieni.
10/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |