![]() |
Zerk na rooku
Witam. Na wstępie mówię, że to mój pierwszy fake i proszę o wyrozumiałość. Odrazu przepraszam, że to tylko jedno zdjątko. Być może wkrótce zrobię jakąś historyjke czy cuś. A oto my first fake:
http://www.klasag.w.szu.pl/lol.JPG Jedyne czego proszę mi niewypominać to paska HP, który przy postaci jest żółty. |
dziwne, mało tu fake (prędzej fake eq) i dlaczego to się nazywa "Zerk na rooku"??
|
jak byś niezauważył na obrazku walczę z zerkiem
|
mapka przedstawia rook a tam jest zerk czyli tytuł pasuje, całkiem niezłe tylko fake eq :o
|
Fak nawet fajny ale też sondze że raczej hodzi o eq :]
|
1. :x: plx
2. (tu będzie ocena fake, aczkolwiek po tym co słyszę nie spodziewam się niczego specjalnego) 2. Trochę oryginalności, jesteś 5+ osobą z tym awatarem na tym forum... |
Zerk na roku oki ale raczej powinno to wygladac tak ze on sam a wokul zerka dziesiatki trupow to by bylo lepsze :p
|
Wykonanie: 5
Pomysl: 2 Srednia: 2.5 |
WoWoW itd.
super POPOKOPTER wysiada :baby: 8o 8o 8o
|
ok
Nad twoja postacią masz zolte zycie a po prawej strone na pasku full hp:P no ale fake fajny:) Jak na pierwsy fake to suuper:P
|
oooh niezłe nawet ale...
ale są małę niedokładności
pomysłowość : 3/10 grafika: 4/10 inne elementy :2/10 średnia: 3/10 :( |
Niebede ci wypominac paska zycia.
Tylko mam pytanie z kad MPA na rooku?? Nie przesadzaj. Chyba ze jest tam jakis quest z MPa jesli tak to prosze odpowiedz na PW. Fake dobry. Mam nadzieje ze nastepny edzie lepszy. B) |
cinkie np. spojrzcie na pasek hp postaci i pasek hp nad eq
|
1.Scarf jest troche krzywo wklejony.
Reszta ładna, i nawet fajny pomysł :evul: |
Jezu, ale niektórzy z was to pałki! Normalny obywatel RP mu z uporem maniaka zwraca uwaga o pasek z życiem. Chyba nie doczytał do końca, bo Ktoś tam wyraźnie i po polsku napisał, zeby mu nie wypominać, że z paskiem jest nie tak... Rupevef of Hiberna zwraca szczególną uwagę na MPA nie widząc zupełnie reszty stuffu którego równierz nie ma na rooku. Moim zdaniem:
pomysł: 3/10 wykonianie: conajmniej jakieś 5-6/10 ogólnie: 5/10 biorąc pod uwage, że to pierwszy fake to może 6/10 |
czy to nie eq z fake makera besna?
|
Fajny feke ;)
|
pomysl 1\6
wykonanie5\6 (dziwny jakis ten napis ork berseker jakby sie pyjzec moze to wina zlego zapisu albo cos ale jesli robi sie fake to trzeba umiec zapisac w jpg by nic niepopsuc) srednia ocen 3 ale i tak się niemoge z nia zgodzic bo fake zaslugije na 2+ |
Ahhh fajny X plz zmien to
Widze ładne:x: |
@offtopic
Cytuj:
7 : 2 = 3.5 no więc średnia wyniosi 3.5 chyba, że to średnia ważona czy jakaś inna której nazwy zapomniałem lub nie istnieje :P @topic a tak wogóle to ładny :x: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:11. |