![]() |
204 ed pada Guardia powah o/
|
203 ed; )
No cóż.. Trochę to trwało. Mieli trochę farta. |
No ale fraga nie maja ;<
mam nadzieje ze to byl missclick.. :S |
Jak mnie śmieszą dzieci, które to koniecznie chcą "rzondzić" na serwie, ta ich potrzeba wymierzania "KARYY" i "sprawiedliwości", bycia kimś... każde złe słowo skierowane w ich kierunku(oczywiście, sami mają świętą wolność słowa, pod każdym względem), kończy się tym nieszczęsnym karaniem:(
Na początku filmu zastanawiałem się, jak ten ED mógł paść =-\ |
Chłopaki tęsknią za serwerami pvp :)
|
To jeszcze nic. Jak oglądałam film jakiegoś 150 rp to się załamałam tekstami tych dzieci.. Nawet nie będę cytować bo zaraz sama wymierzę sobie "KARĘ"..
|
Ja jestem ciekaw dlaczego ten ED nie wymanewrował tak, aby pojść tam na potworki z POI, przejść za ognie i dać loga.
|
Cytuj:
|
Ja na jego miejscu stanąłbym w jakimś miejscu jedno kratkowym na tych ogniach przed tymi ogniami zadającymi obrażenia za 300, tak aby nie mogli mnie przepchnąć i nie ruszałbym się przez 15 minut, aż bym dostał kicka. Jakby trochę pomyślał to by wyszedł. ; )
|
Tylko, ze da się tam zlurować dla: P
|
Fajny z niego debil.
|
omygy idzie po ogniach np dla najta czyli gornych , dochodzi do przed ostatniego ognia laduje sobie mane na full wlacza utamo vite daje sobie x loga i po minucie juz go nie ma
END |
@upup
chyba tego nie wiedzial :p no ale smiesznie padl tak czy siak B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mogl dac x loga poprostu to by go wywalilo po 1 minucie ale niestety trzeba miec musk do takiego czegos.
|
Cytuj:
|
@up
musial bym byc takim kolesiem jak ty z guardi zeby nie wyjsc 200 + ed z takiego trapa |
a jak wedlug Ciebie mial wyjsc z tego trapa? mogl co najwzej x lognac jak jeszcze nie zaczeli do porzadku lurowac ;s
|
#Pally
(War)loria style ? ; >> pamiętasz ?;p #Film dlatego nie gram już na no pvp bo wole sie zmierzyć w walce "normalnie" ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:23. |