![]() |
Masakra w Carlin [UWAGA! Xtra duże zdjęcie]
Wczoraj, o godzinie… eee… widocznej na SS ktoś odpalił jakieś FFieldy pod depozytem (UE czy coś?) pod depem. Zginęło trochę osób, nie mówiąc o tłumie, który zgromadził się w depo (wszystko widać). Sam przez pomyłkę wlazłem w 3 takie pola myśląc że są już niegroźne, ale nie były i dead :( Na szczęście szybko włożyłem itemki do depo, żaden śmieć na mnie nie wypadł, a exp mam w *** :P
Na zdjęciu jestem w zółtych spodniach i błekitnych butach: http://members.lycos.co.uk/nalesnik/...ka_masakra.jpg |
O ja ... to musialo byc UE!!1111111
-.- |
Jakie ue ? :P Dla swiadomosci UE niepozostawia po sobie zadnych ffow...
To jest firebomb jakby co. A co do calej sytuacji - Jak to ma byc masakra to ty chyba jeszcze nigdy przemocy niewidziales chlopcze :) |
Hmmm...
Kolejny mały n00bik? UE -.- |
Chłopak poprostu mało widział w życiu i tyle.
To są poprostu Fire Bomby tak jak zauważyli moi poprzednicy. Ale chwali mu się to, że potrafi zdjęcie wrzucić na FTP, zamieścić je tu i w dodatku je trochę zamazał. http://tibia.pl/forum/images/smilies/tonguex.gif Nic złego. |
To tylko mój n00bchar zrobiony, żeby opylać lewe hmmy i słać puste qbki napełnione winem (znudziło mi się bycie paladynem, teraz jestem alkoholikiem) do Venore :).
BTW kliknijcie na zdjęcie :P To też potrafię :P |
jesli to jest n00bchar to ty jestes mega n00b...
masakra? ue? k**wa gdzie ty to widzisz? kilka fbomb i tlok kretynow... w tym i ty... |
Eh Ale Noob!!
Jak to jest UE to ja jestem św. Antoni!!
ALE JAJA UE! BEUUEHEHEHE |
Ej takie momenty są częste na serverach PvP. To naprawdę nic takiego ... najczęściej pod depo bo ludzie muszą wtedy wychodzić ... takie rzeczy zdażają się co 2 minuty... ;)
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Cytuj:
ja tu czegos nie rozumiem... ee... nic ciekawego poprostu w carlin co dziennie jest takie cos -,- :D |
:)
@UP
I dlatego lubie CArlin :) |
O Kur.... ale Ue i jak duzo deadów X(
Hehe ale noobek bez obrazy :evul: |
Ludzie to nie jest masakra :D W czwartek w AB wszystkie uliczki trupami zaścielone rzazem z qumplem i jeszcze nie weszlismy do AB
|
Cytuj:
:confused: Lol xDD |
LOL, ja wiem co to jest
Ehhhh, szukałem długo w przeróżnych kronikach aż wreszcie znalazłem... Według starożytnych ksiąg magicznych to jest "Crazy fire" [ szalony ogień ] i tylko prawdziwy n00b może na niego wejść [ i zaliczyć deada ]... z tego co mi wiadomo to wszedłeś -.- więc ..... you n00b plx! 8o
|
Super
Super ZdjeCie xD Pozdro :D :)
|
hehehehehe nie klikajcie na te zdięcie, jeśli chcecie mieć nie zjedzony mózg :P jak sie na nie najedzie to widać co to za adresik jest :P
|
Gdzie tu jest "masakra"? Ja tylko widze kilku nópków w Dp ... nic więcej (no oprocz tych fire fieldków :D)
|
Hmm , gdzie tu jest jakas masakra?? tylko jakies rzucone 2 runy fire bomb i tyle , jak stoje przed dp to zawsze takie cos siedzieje.... Normalka :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |