![]() |
Zamek
|
Nice
Grasz pewno na novej bo ci kiedys widzalem. Nizly filmik watry obejzenia.Ale ten miss to bylo nieladne :p
Adrka Tius 14 lev druid 18 mlev Nova rulezzzzzz :D |
Omg ....
Zapowiadał się fajny filmy a tu interia n/c |
Po pierwsze, jeśli chodzi o miejsce na filmy ZAPOMNIJ że istnieje coś takiego jak Interia. Po drugie wrzuć to na http://movie.erigol.com/ . Po trzecie, zapowiada się ciekawie :)
|
A mi sie nie chce włączyć, bez przerwy jest "Connecting, please wait while connecting to the game world" i tak można do usranej śmierci :)
|
Interia
Ja mam konto na interii dlatego ze nie umiem zakladac konta na innych serverach.
|
A miało być tak pięknie tyle że transfer przekroczony ;(
|
rehost plx
od jakiegoś czasu próbuję ściągnąć ale... Wolno idzie -.- :evul: :o 8o :] B) :D :( :) ;) :p ale fajne mikołaje!! |
Nice!:d
No siema siema :P Nice caly filmik Gratz i Ladnie rozwaliles Dragona B) B) B) B) B) .
PS: ja ubilem Dragona z Blokerem ale jesT:P |
Zrob cos z tym linkiem.
Vasil Van Draco Hiberna Skille:56/55 :flaga_pl: :crusader: :flaga_pl: |
Ja sciagnolem filmik taki sobie jak komus nie idzie to anuluj i jeszcze raz :P I tak w kolko. Mowie wam dziala
|
omg!!! Jakie syfne skille!!! TO ty na rooku treniles??
|
Dla mnie to bylby wstyd nagrywac film na twoim charu!! :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
|
Filmik całkiem całkiem :D. Btw. wiecie że Bubble ma 200lev ?:D
|
jaki musze miec program zeby filmy oglondac??
jaki miusze miec program zeby oglondac filmy???????
nie wiem i jakby ktos byl tak mily i pszyslal mi na gg co mam robic...... nr gg: 3521502 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
n/c
Przekroczony Transfer n/c :(
|
Please wait while connecting to the game world. I tak wiecznie X(
Popraw to :) |
No nic obejrzalem choc po filmach nie wale posta,ale ten film jest ogdny posta ten miss click byl hamski jakbys mnie przez przypadek uderzyl to za5 min na ekranie mialbys napis "You Are Dead" :D no ale nic film jest ql warty obejrzenia
________________________________ Aniol-Umyslu 11 Lvl 22 M Lvl Calmera rox |
Looool
ale wolno...... :(
|
Plx, niech ktos kto to sciagnął zamieści to na innym servie, bo tam interia..............omg........ ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:53. |