![]() |
Magia
Nie wiem jak i gdzie kupić czary do palladyna. W Carlin potrzebna jest jakaś inna kasa niż w Rooku??? Pomóżcie mi!!!!!!! Nie wiem co mam robić.
|
Jesteś paladynem, więc Ci podopowiem, że na początek powinieneś kliknąć tutaj, a następnie gdy Ci się strona załaduje spójrz na numer 6. W tym miejscu w Carlin kupujesz czary dla paladyna. A żeby kupić jakikolwiek czar podejdz do tej miłej pani i powiedz:
-Hello <ona odpowie ci> -spell <teraz ona wymienia liczbę do 15 i wraz z Twojim wzrostem mlvl możesz wybierac wiekszą liczbę> -[teraz wybierasz numer np.0> <ona daje ci do wyboru 3 czary:Find Person (Znalezienie osoby), Light (Światło), Create Food (Tworzenie Jedzenia)> -[odpowiadasz np. Find Person] <ona się pyta czy chcesz napewno kupić?> -[jeśli masz wystarczajaco dużo pieniędzy mówisz yes lub jeśli nie chcesz kupić to no] |
Na rooku i na mainie jest taka sama kasa, domyslam ze chodzi ci o plate coins ale na rooku mozesz go tez zdobyc.
1 plate coins=100 gp Cytuj:
|
Można też nie mówić nic i odejść :D
|
Bofedojo, tak btw, chyba "platinium coins" :]
Manowar Do'Urden, jeszcze Valoria "PKK, Thiefkilling... yeeaaaah:D" |
Cytuj:
Powinno sie mofić : -hi -ble ble -bleble ble -bye |
Cytuj:
www.U$3rToMojTwojWiecNaszidol.com :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Taa spotkałem się z takim noobem. Ale był lepszy (polak ofkors) pyta sie tej panienki w carlin co armor shop ma : przepraszam, którędy do szaletu? Muhahaha nOObostwo nas zeżre :) Albo inny koleś: wszedł na main i zaraz zaczoł wszystkich atakować :D Koleś na 8 lvl atakuje 30 lvlowcuf :) Boze miej ich w opiece >Close< (bis:D) |
kaz i ab to miasta blisko siebie i jedno z nich krasnoludzki drugie elfie to taki kontrast w elfim można tylko czary dla druidow i palkow a w kazz tylko dla knightow i sorcow :D
|
w AB można qpic WSZYSTKIE czary, tylko trzeba wiedzieć gdzie :)) qpowalem tam leczace (wszystkie u jednej osoby), tworzenie zarcia, swiatlo, wieksze swiatlo (u innej) oraz runki: HMM, LMM, GFB, SD (jeszcze inna) a bylo tego wiecej :)
oprócz tych dla PACC :P |
To jest fajne w ab-co drugi NPC sprzedaje spelle:D
Ja jak dotad znalazlem u goscia:fire field, energy field, poison field a u innego te przywolujace strzaly(bursty i poisony chyba tez) no i w Cenath Cast to dosc wysokolvlowe czary dla druidow i palkow(summon creature(tylko d) i rozne takie) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@scorcerer SD sie nie da bo to czar dla sorca, a w AB sa tylko dla dru i palków. |
Ups sorki za pomylke. I jeszcze mozna zdobyc sprzedajac 100 chlebkow (chyba).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:04. |