![]() |
Tibia + Warcraft
|
OMG... Wykonanie slabe... Masz dzial FAKE!!!
|
Cytuj:
|
Do działu fake? Nie..... tutaj nie ma działu na to cudo (kosz, śmietnik) 8o
|
Lol?
Racja Pani samo zło!
Moim skromnym zdaniem : BEZNADZIEJA!! Krzywe to i bez sensu... |
No ale w końcu umie zrobić ss'a (a nawet kilka), powycinać elemęty i jeszcze je na siebie nałożyć (gratulacje :cup: Przynajmniej jest sie z kogo pośmiać :glupek: )
|
Ten marny fake
Nie bądźmy tacy okrutni... w końcu chłopak musiał posiedzieć nad tym kilkadziesiąt sekund [ raczej się nie mylę ]. Stary, wielkie gratzzzz ale następnym razem przyłóż się do roboty, bo ja bym się wstydził takie coś dawać na forum :p .
|
Spoko pomysł wykonanie troszke gorsze.
Następnym razem postaraj sie bardziej i wżuć do to fake bo ci ludzie żyć nie dadzą. |
Wolno się włącza, za***iście pięknie wyciąłeś rzeczy:D i za***iście beznadziejne :D 8o 8o B)
|
Czlowieku to jesgt porazka mam pytanie robiles to w peincie czy w czym ;D
Jeszcze nigdy niewidzialem czegos tak dennego nara jestes zryty ja bym sie wstydzil cos takiego na forum umiescic baba tyle na temat |
@Femi
Jakbym był takim analfabetą,jak Ty to bym się wogóle na Forum nie rejestrował :D |
Jedno pytanie.
A gdzie jest okienko Battle?
|
wczytało mi się jakaś jedna dziesiąta, ale już widzę, że wykonanie bardzo kiepskie, ale nie będę po tobie jechał tak jak inni
|
Beznadzieja -.- Zupełnie badziewny fake. :/ Trochę się przyłóż następnym razem!!!
|
ale kaszana... n/c
|
Zawieja i beznadzieja, zlota Jerozolima....
Ooo przepraszam to nie lekcja muzyki??? Horible Argh! |
Dobre widac ze sie napracowałes byle tak dalej.
tylko czemy zamias demonów sa plugastwa?? Nie lepiej inferno. Wedlug mnie lepiej by wygladal. :p |
powiem tyle ze nie mam nic do powiedzenie (n/c) :D :P
|
Wiesz co femi?? Tfoja ortagraim to porarzka. Zanim wrzucisz coś na forum to sprawdź czy dobrze napisałeś...
|
"Despirited Shadow Wiesz co femi?? Tfoja ortagraim to porarzka. Zanim wrzucisz coś na forum to sprawdź czy dobrze napisałeś... "
Ty jestes sam taka wielka "porarzka" - chcesz kogos obrazac to pomysl jak! Najbardziej zalosny przyklad idiotyzmu we wszechswiecie... o sorry ten post jest jeszcze lepszy : "]v[ichal @Femi Jakbym był takim analfabetą,jak Ty to bym się wogóle na Forum nie rejestrował " Czy Ty >w ogole< wiesz co znaczy slowo analfabeta ? A wiesz co to jest analfabetyzm funkcjonalny ? To jest za to najbardziej typowy przyklad czlowieka, ktory chce innym ublizac, a sam robi przecietne, typowe bledy... Nie twierdze, ze jestem lepszy. Uwazam tylko, ze jesli cos robisz - rob to dobrze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |