![]() |
20 level i AOL?
A więc tak, miałem WT na Honere a jak wiadomo na n-pvp grasują nooby i nie ma jak skillować. Wieć za kase z WT postanowiłem kupić DSM, Demonke, RH, Najt Legs i AOL? Właśnie, czy opłaca się kupić AOL do skillowania na slimach, obecnie mam 54skill/55shield na 17 levelu, ceny itemów to DSM - 45-50k, Demonka - 43-50k, RH 33-35k
|
zal ... 17 lvl i aol ... pogielo cie .. wogole takie eq na takim lvl kup p seta i chulaj spokojnie do 30 lvl a potem dopiero knight set etc ... koles jak nie masz co z kasa zrobic to daj do banku niech procentuje ;D
|
Oplaca sie.
|
K seta juz dawno mam, wiec oplaca sie kupic AOL?
|
Twój plecak ma na pewno wartość max 15k a i to tylko jak weźmiesz do niego obs. knife i idziesz na 5h hunta :P
kupisz all itemy- szansa 3/10 że strata wyniesie ponad 50k więc policzmy na 10 dedów: zakładamy, że po huncie masz w bp kasę z całego hunta, tj. 1,5 k :D:D:D:cup::cup::cup: (więcej nie uniesiesz) z aolem :500k straty bez aola :50k + 50k+ 35k +6k +powiedzmy 10 k premii za resztę + 10x1,5k =166k straty porównanie nie będzie chyba zbyt trudne :baby: @ edit przecież wyraźnie napisałem: więc policzmy na 10 dedów: |
Cytuj:
|
@2xup
AoL kosztuje 50k a nie 500k @up byles szybszy ;/ |
Cytuj:
|
Dlaczego ma się nie opłacać? Jeśli autor nie jest kompletnym imbecylem, i expi/skilluje w miarę bezpiecznym miejscu, to szansa na zgon na non-pvp wynosi 1%*.
*-dane wzięte z dupy |
Cytuj:
@topic, ja na twoim miejscu bym kupił aola, padniesz i wyleci dsm, będziesz musiał szukać nowego sprzedawcy, a aola idziesz na edron i kupujesz. |
up no ta ale nie mozna zawsze liczyc na to ze wypadnie mu ten dsm..a moze byc i tak ze wypadnie mu tylko Bp a moze byc i tak ze wypadnie wiecej niz 1 czesć eq
|
Cytuj:
|
Oplaca sie kupic aol, poniewaz moze mu sie przydac pozniej. Tzn. Teraz skilluje, ale pozniej moze isc na hunta, po dedzie moze stracic cos cennego. Loot + Eq
|
Ok widzę że nie bardzo wiecie o co chodzi.
Ide skillić (tak?) więc bije potworka i idzie taki pan zwany noobem i zabija mi potwory na których skilluje. Ja chcąc wbić jak najprędzej 70 lub 80 skill mam zamiar iść trenować na slime (takie zielone gluty) tyle że moje skille obecnie to 54/55 wieć kupiłem u różnych panów ekwipunek (coś takiego jak kolorowe kredki) i mam zamiar iść trenować na 20 poziomie doświadczenia na owe zielone gluty (jak kto woli, zielona ciastolina), i nasuwa się pytanie czy przy kolorowych kredkach typu: DSM, RH, KNIGHT LEGS, Demon Shield, opłaca się do tego dokupić Amulet of Loss zwany także AOL-em (w kolorze Tinky Winky) ? Plus dodatkowe pytanie czy slimey nie bedą mnie za zbyt dużo punktów życia (HP, taki czerwony pasek) uderzać co w konsekwencji może skończyć się śmiercią mojego pro super bohatera w kolorowe kredki. A dodatkowo w w tornistrze (raczej plecaku) będę miał 2 (dwa) plecaki Health Potion (sok pomarańczowy w termosie) oraz Crimson Sword (metalowy patyk). |
Cytuj:
|
Moim zdaniem jesli bedziesz uwazal to nie padniesz a w razie czego to nos ten aol :p (jesli bedziesz nosic takie "ekiu")
|
To chyba twoja sprawa co zrobisz z kasą nie?
#Topic Ehh..Nie kupuj. Na większym levelu możesz ale na taki raczej nie |
Cytuj:
to czeba bylo tak odrazó, z kont ja moguem wieciec o co ci hoci ? beda Ci bily mocno, poki co chyba nie ma sensu na nie isc skilowac, ale mysle ze na samo skilowanie aol Ci nie potrzebny, chyba ze czesto miewasz kicki |
omg -.- sry za double
do usuniecia :) |
Nie kupuj AOLa, wsadź eq do depo (zostaw jakiś p set i inne takie), idź skillować normalnie (równie dobrze mogą Ci slima ubić, a po co wastować?), jak wbijesz porządne skille pójdź expić, wbij 30 poziom, wtedy będziesz mógł założyć swoje eq z depo.
Tak, to był rozkaz- nie rada. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |