![]() |
Golden Bow!!
Chce Sie Zapytac czy mozna jakos zdobyc golden bow?? Tylko NIe tyrajcie Od Nobow Bo jestem tylko ciekawy Tego!
|
"możena wykonująć mega evul hiper mega extra quest..."
nie można... nikt go nie ma jak narazie @down Taaa... serio? Dla Twojej wiadomości, informuje Cię, że istnieje elvish bow, i golden bow... wiki hunted nie kłamie ;] BB |
Ten łuk nazywa się Elvish Bow, a nie Golden.
|
Cytuj:
|
Wiem Ze sa 2 Luki elvish (Jakos chyba tak sie nazywa) i Golden a elvish ktos ma??
|
Toś mnie załamał stary, elvish bow widać za ścianą na IoD.
@all Sry za wprowadzenie w błąd. =D |
Usunąć. Tralalala
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ktoś po prostu zobaczył wcześniej sprita tego itema, zobaczył że jest złoty i puścił mit o golden bowie, a Cipsoft zrobił psikusa i przeznaczył go do innego celu. |
1)To jest Elvish bow. Jeśli nawet golden bow istnieje, to:
..a)Nie wiadomo jak go zdobyć. ..b)Nikt go nie ma. ..c)Nikt go nigdy nie widział. 2)Łuk dodaje +5% do szansy na trafienie. 3)Nikt nie wie jak go zdobyć. 4)NIE dostaje się go IoD. 5)Jest za to widoczny za ścianą roomu dla paladynów. 6)Możliwe że leci rare z Dharaliona, lub pochodzi z jakiegoś quest. |
Cytuj:
Ze tak iz ze tak twoje bardzo ze tak ze tak ze jest stylistyczne ze bardzo ponieważ zdania so takimi co cie warto ufac cie i tak ze jest. To, ze ktos gra 20 lvlem, a nie 32, to nie świadczy o jego wiedzy, czy umiejętnościach. |
Cytuj:
tibia wiki raczej nie kłamie jak twierdzisz - no chyba że wiesz lepiej od setek graczy którzy nie mają jej nic do zarzucenia i jak sie wpisze golden bow to wyskakuje golden bow - co ty wiesz lepiej znowu znajdź mi Elvish Bow albo potwierdź u cip to że golden bow i elvish to to samo wiele rzeczy wygląda tak samo a nie są tym samym - był se golden bow i nagle cip uznali że to tandetna nazwa i zmienieli ją - weź sie stuknij człowieku golden bow wg. mnie zostanie wprowadzony w przyszłym upade jako loot z jednego z R.Seven albo innego bossa |
Byl juz temat o Golden Bowie :) Bylo tam napisane ze ponoc gdzy sie nie otworzy zadnych drzwi na Arenie, to mozna go zdobyc wschodzac w sasiadujacy pokoj :) Ale to nieprawda. Nie ma go nikt :/ raczej...
|
Btw. Ten sam temat!
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=136862 |
Cytuj:
Poza tym: Podaj mi proszę dwa itemy, któr wyglądają tak samo, a służą jako ekwipunek, a nie są quest itemami (Snake destroyer i giant smithhammer to QI). |
Cytuj:
btw. mam lepsze cytaty niz ty ;/ |
Explorer socielity.
|
Tak mi przykro was wszystkich rozczarowywac :(
Ale nie ma i nigdy nie bylo golden bow. Sprit był wrzucony w poprzednim updacie żeby grzebacze mieli sie czym podjarac... tak jak to często się robi. A nazwa zostala dodana dopiero teraz. On sie nigdy nie nazywał golden bow. To tylko jakieś napalone dzieci sprite editora wymyśliły. |
No temat został wyjaśniony można go zamknąć :p
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:14. |