![]() |
Kolejne awanse.
Czas na kolejny zastrzyk osiągnięć :) Tak jak przeważnie się to dzieje, dominują fotki awansów w poziomach magicznych, lecz nie tylko one nas czekają.
Zacznijmy dziś od osób ciężko pracujących na to, by osiągnąć mistrzostwo we władaniu bronią. Osobami, które śmiało można tak nazywać są: [CHAR]Pluszako[/CHAR] - 103 sword fighting, a także [CHAR]Miro Morus[/CHAR] - 104 sword fighting. (kliknij aby powiększyć) (kliknij aby powiększyć) Teraz miejsce dla osób, które z dumą mogą prezentować poziom doświadczenia, tak na mainlandzie, jak i na rookgaardzie. Tymi osobami są: [CHAR]Agostino[/CHAR] - 235 lvl, [CHAR]Colin Fletcher[/CHAR] - 80lvl, [CHAR]Lijohir[/CHAR] - 70 lvl, [CHAR]Rookero de'Master[/CHAR] - 70 lvl. (kliknij aby powiększyć) (kliknij aby powiększyć) (kliknij aby powiększyć) (kliknij aby powiększyć) Ostatnią dziś porcje awansów stworzyły osoby, dla których magia jest ważną umiejętnością. W tej odsłonie króluje [CHAR]Juvin Nyddishi[/CHAR] zdobywając okrągły 10 mlvl! Jest on jednym z niewielu graczy, którym udało się to osiągnąć, brawo ;). Zaraz za nim gracze z 9 mlvl'em: [CHAR]Grzesiek stary[/CHAR], [CHAR]Jacek-bloker[/CHAR], [CHAR]Male Nelad[/CHAR] i [CHAR]Neust[/CHAR]. Poziomem magicznym poszczycić się może także [CHAR]Shoen Desu[/CHAR], który zdobył 26 mlvl. (kliknij aby powiększyć) (kliknij aby powiększyć) (kliknij aby powiększyć) (kliknij aby powiększyć) (kliknij aby powiększyć) (kliknij aby powiększyć) Przypominam o TYM temacie, w którym jest dokładnie opisane jakie wymagania należy spełnić, by nadesłane zdjęcie znalazło się w newsie. Niestety, mimo tego nadal są nadsyłane ss'y, w których większość wymagań jest spełnionych lecz są w .bmp, bądź też nie są to pełne screen'y tylko jakieś wycinki, dlatego apeluje o dokładne przeczytanie w/w tematu i stosowanie się do wypisanych tam zasad. Wszystkim serdecznie gratulujemy i życzymy kolejnych sukcesów :) |
Gratuluję wszystkim.
|
GZ dla panow z Megiddo i reszty
|
Hiho!
Szit, madafaka to Lijohir jest Polakiem? o.O Gratz! wszystkim graczom z maina ich skilli, leveli i magic leveli ;) Życzę dalszych awansów. Pozdrawiam |
Te m lvl to na rooku xD
|
Gratz dla Wszystkich:D
|
Gratuluję awansów. W szczególności Colinowi, bo sobie na to zasłużył. :)
|
Gratuluję wszystkim w/w osiągnięć i przede wszystkim wytrwałości!
Osobiście się spodziewałem następnego awansu Wojtasa'a the smieciarza'a ,ale może następnym razem.;) Btw. Diamond'Stalker ,że masz czas na wpisy na forum i to liczne.:p Lamp999 |
Hiho!
Jak nie expię, mam czas napisać :) Co prawda rzadko się to zdarza, ale staram się ;) Pozdrawiam |
Gz for all!;)
Zapewne wszyscy się starali ze wszystkich sił, ale jednak trudno mi nadal zrozumieć rezygnację z podróży na mainland! No ale trudno, czego się teraz nie robi żeby być w Top'ie :) |
Cienko, cienko nie ma postaci magicznych.
|
A ja zapomniałem wysłać mojego adva ;(;(;(
|
Gratulacje dla wszystkich.
xP ~McMoney |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:01. |