![]() |
Pełny użytkownik na forum
Mam pytanie:
po ilu postach i ilu dniach normalnie bedzie mi sie nick świecił na czarno i będe mógł wklejac zdjecia itd ;)? |
Po kilkunastu, bo widziałem ludzi z 2005 którzy nadal mają szare nicki, ale uwierz, tutaj, szary nick nic nie znaczy. ;)
@down Jeszcze nie rozpracowałem po ilu, jak ci się zmieni to zobacz w profilu ile postów napisałeś i daj mi znać. Ale nie wrzucaj tego obrazka, co masz w podpisie bo złamiesz regulamin dotyczący sygnaturki. =] |
Cytuj:
|
link się pokazuje tylko w niektórych przypadkach ;p
jak dasz uploada na imageshack.us, to normalnie bedzie. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z tego co pamiętam trzeba być zarejestrowanym na forum więcej niż 7 dni oraz posiadać na koncie 30 postów.
|
@Up
Ja juz mam chyba z 50 postów i nic #Top. Yyy..a po co Ci te posty?Dla szpanu? Ehh... #Wieszok Wiesz mi tam na postach nie zależy tylko z ciekawości pytałem ;) |
Cytuj:
|
Dobra znalazłem newsa (?) odpowiedzialnego za te szare nicki.
Cytuj:
|
Nick się zmieni z czasem, po prostu korzystaj z forum i tyle ;)
A by ostudzić możliwy popęd do czarnego nicka, dodam, że moderatorzy pilnują, by nie było spamu. Więc lepiej mieć szary nick i pisać posty z głową niż czarny i przekreślony za spamowanie ;) @p.s.: dane z tabelki wyżej są aktualne, po za tym, że zamiast 30 jest 50, ale i tego do końca nie jestem pewny. a ty, Aphino, nie masz czarnego nicka, bo nie masz jeszcze 50 postów ;) |
Ja nie zwracam na to uwagi jaki kto ma nick. Nawet o tych kolorach nie wiedziałem :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:31. |