![]() |
Key 4602
Jeżeli ktoś na Rookgardzie posiada taki kluczyk, lub ma o nim informacje niech o tym napisze.:)
Ja wiem tyle, że ten kluczyk dało się kiedyś zdobyć, lecz niewiem do czego on służy chodziły słuchy, że otwiera on drzwi do pokoiku Toma.;) |
Nie wiadomo co on otwiera. Ale z tego co wiem to on teraz nie istnieje (to tylko moje zdanie), a co było kiedyś to nie mam pojęcia :p
@down A pokazał Ci na trade? ;) |
Ja wiem to, że ten klucz posiada Mastel Slayer z Servera Antica.:)
Tyle co sie dowiedzialem. :)"Bawmy się":) |
nie, maater slayer go NIE posiada, klucz został USUNIĘTY z gry, poprostu zniknął posiadaczom z ekwipunku.
|
Ale jest możliwość posiadania tego klucza bo np: Antidote runy też zostały usunięte, ale rookstayerzy trzymaja je jako rare, tak samo po ostatnim update rarem stały się life fluidy, ponieważ wykasowano je, ale rookstayerzy zachowuja to jako rare.;)
|
Cytuj:
|
Kiedyś gadałem z Master Slayer`em powiedział mi ze miał ten klucz i kilka innych rzeczy np. blank runke, ale nie wiem w jaki sposób to stracił - mówił coś o skasowaniu depo chara;(.
http://img405.imageshack.us/img405/6...lverkeyha9.png http://img220.imageshack.us/img220/8119/old20oe0.jpg |
Blank runki ^^ Dało się dostac od Świętego Mikołaja, ale już go wycofali z Rooka:(
Szkoda, że skasowało mu depochara pewnie długo sie na niego nielogowal i prruuuuuuuuuuu i nima:( To niepowiedziane, że nikt niemam tego klucza. Mógłbyś się od niego dowiedzieć do czego on służył?^^ |
Ten key to stary klucz do bear roomu -.- starzy gracze go jeszcze posiadaja, teraz ten key to cooper key ;-)
|
wersje klucza 4601 są dwie: srebrna i miedziana
klucz 4602 został skasowany na ZAWSZE!! tak naj np. amulet of life (stary aol), tylko w odróżnieniu od tego aola gracze nie dostali nic w zamian (w przypadku aola był to broken amulet) klucz 4602 otwierał pokój w domku toma, gdzie było pare śmieci, np. leather armor i dzwignia, która otwiera składzik za kratą koło pokoju, a w im także podobne śmieci. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeżeli w pokoiku toma były tylko śmieci to dlaczego skasowali ten klucz??
,,Oto jest moje pytanie??Dlaczego??,, |
Żeby nie było łatwego EQ. Teraz skasowali więc każdy myśli nad tym jak wejść do domku Toma. Właśnie po co robili nowy Key do Bear Roomu?
|
Dzięki za odpowiedź :)
To chyba o tym kluczu wiemy już wszystko ;] I najważniejsze czego się dowiadujemy to to, że w pokoiku Toma niema nic niewykłego i nawet gdyby się ktoś tam dostał i przestawił dźwignie to dowiedział by się, że on niesłuży do otworzenie pomieszczenia z minomagiem lecz to dego by otworzyć schowek toma, w którym też nieznajduje się nic niezwykłego;]:) |
Cytuj:
@topic: Słynny klucz o numerze 4602 został usunięty... Pytacie dlaczego? Hmm... Cipfsoft miał kaprys? Hmm... możliwe w sumie Antidote runki też zostały usunięte bez powodu (Bo Antidote potiony pojawiły się dopiero później)... Old Game Gdzie znalazłeś te info o pokoju nad Tomem? Link poprosze :P |
Hmmy czytałem na forum tibia pl bardzo ciekawą rzecz ktoś na servie Aldora przestawił dźwignie i nieotwarła się krata do magazynu tu podaje link do Tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=185545
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |