![]() |
co zrobić z paczką?
Chcę przeżucić kasę z jednego loginu do drugiego przez parcel, ale nie wiem jak to zrobić. Bardzo proszę o odpowiedź jak to zrobić :(
|
kupujesz parcel za 15 gp i dostajesz label z tym
klikasz na label "use" i go wypelniasz np: Imie i nizej miasto Kowalski Carlin wrzucasz kase i label do parcela i do niebieskiej skrzynki |
re up: nie imie tylko nick twojej postaci (żeby swojego imienia tam nie wpisywał:))
|
dokladnie czyli wpisz nick postaci do ktorej chcesz to wyslac :P
|
potem musisz poczekać na listonosza ... wybiera paczki w określonych godzinach, wystarczy że przeczytasz na skrzynce pocztowej (tej niebieskiej) ...
a tak na serio, to po prostu "rzucasz" paczkę na skrzynkę i wsio .. kwestia taka żebyś nie pomylił danych w labelu bo nie pójdzie i ktoś może Ci świstnąć ... na wszelki wypadek umieść label na pierwszej pozycji w paczce .. |
czy naprawdę trzeba czekać na listonosza? kupiłem parcel wypelnilem label ale nie mogę wrzucić paczki do skrzynki
|
Nie, na nikogo nie trzeba czekać ;)
Jeśli paczka nie znika jak ją kładziesz na skrzynce, to najprawdopodobniej wypełniłeś źle label. Albo leży zbyt głęboko w parcelu - połóż go faktycznie na pierwszym miejscu. |
nie nie :) nie trzba czekac jezeli wrzucisz do skrzynki to po 3 sek w depo tej osoby do ktorej wyslales jest !
ALE PAMIETAJ ! name musi byc dokladne i nie moze byc Spacji po name np : gosc ma name "kazek" to nie mozesz wpisac "kazek " nie moze byc spacji po name to samo w miescie do ktorego wysylasz... bardzo prosta rzecz ! dokladnie i spokojnie a wszystko sie napewno uda |
Zamiast być leniwym zauważył byś, że przy kupienu parcela sprzedawca wszystko Ci wyjaśnia. Nie umiesz angielskiego? TO PO CO GRASZ W TIBIE?
@Down A czy możesz na RL wysłać paczkę do kogoś z innego świata?? |
Czy można używaćpaczki gdy ma się te loginy na innych serwerach?
|
@up up
To chyba na Wenus :P Bo gdzie na Ziemi masz inny świat? Chyba że na mysli masz światy równoległe (ale nie wiadomo czy takie istnieją) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:39. |