![]() |
Jaki mlvl
Słuchajcie mam 15 knight'a i pytam się kolegi jaki powinienem mieć mlvl na 15lvl. No i on mi odpowiada że 4. Czy to prawda że na 15lvl powinienem miec 4mlvl??
|
napisz list do cipsoftu...
to chyba zalezy od Ciebie jaki bedziesz miał mlvl / jaki chcesz / jaki jestes w stanie zrobić... |
powinienes miec 2-3.
|
Jak skilujesz od 8 lvla to kup jakikolwiek czar mozesz i cisie sam wbij,na 20 przewaznie ma sie 4 mlvl ja na 34 mialem 3 mlvl xD
|
Cytuj:
omagad,.... |
który lvl ma kolega? bo to ważne!
|
W tej chwili mlv u knighta jest calkowicie zbedny. Kiedys trzeba bylo zrobic szybko 4mlv na UHy, w tej chwili kazdy uzywa potionow.
|
Obojętnie. Im większy, tym lepiej leczy "exura" :)
|
tak jak mowili wyzej 2-3 wystarczy na twoj lvl ;)
weldug mnie oplaca sie sie robic knightowi mlvl, jak ktos wyzej wspomnial im wyzszy tym exura bardziej leczy, wedlug mnie zaczyna sie oplaca dla knighta 6 mlvl bo exurka leczy 26-30, i wtedy sie oplaca kupowac mana potiony bo: po uzyciu manasa pzybywa nam cos kolo 100 manki czyli 5 exur kazda exura niech srednio daje 28hp czyli po 5 exurkach mamy 140 hp wiecej, praktycznie identyczne do tego gdybys uzyl health potion a dodatkowo leci Ci szybciej kolejny mlvl. oczwiscie nie oplaca sie to na mocnych potworkach bo exure mozna wcisnac jak wiadomo co 2 sekundy, a srednio mocny potworek wali kolo 100-200 na hit, ale jak sie wybieramy na slabsze potworki typu guard, cyklop to ta technika jest bardzo oplacalna :) i sprawdzona ;) pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13. |