![]() |
Jak nakrecić film?
Witam wszystkich chcialbym zaczac swoja przygode ekhm reżysera ale nie mam pojecia jak nakręca sie filmy czy ktoś mogłby mi to wytlumaczyc krok po kroku lub odesłać do tematu w ktorym jest to opisane jesli takowy istnieje :)? z góry dzieki
|
hahaha wyjdz
|
Ten char w opisie jest serio twoj?
A pozatym, zalezy jakim programem chcesz nagrywac |
hahahaha eRotic <3
#Elesar Inferno lepiej na orgu pytaj , tu za dużo eRotikuf ;FF |
jak już ktoś sprzedaje postać to mógłby chociaż zachować dla siebie to konto na tibia.pl :>
|
lol nie rozumiem co ma do całego tematu moja postać bo chyba nie o niej tu rozmawiamy? Co widzicie dziwnego w fakcie że nie potrafie nakręcac filmów i szukam pomocy u bardziej doświadczonych forumowiczów hm..? Nie wiesz, nie chcesz mi odpowiedzieć, chcesz powiedzieć coś głupiego - zamknij ryj
A no i jeszcze uprzedze wszystkie głupie pytania które już sie poniekąd sie pojawiły żeby pewni idioci nie musieli już ich ponownie zadawać: Tak, kupiłem postać Tak, sharuje Tak, jade na botach Nie, postać w opisie nie jest moja Coś jeszcze? bye. @Do normalnych użytkowników forum Wciąż czekam na odpowiedź :P |
|
Hypercam 2, Fraps, Snagit 8 (dobrze napisałem?) oraz wiele, naprawdę wiele innych. Poszukaj na znanej wszystkim wyszukiwarce ;)
|
Dziękuje uprzejmie :) temat do zamknięcia
|
Tak, postać w opisie jest jego.
Nie, nie kupił postaci. Nie, nie botuje (przynajmniej nie afk). Raczej nie shareuje. Nakręć film z Nightmare i wyślij mi na PW ok? |
To, ze nie umie krecic filmu nie znaczy ze jest newbie,
jak wiekszosc forum uwaza. Po prostu nie kazdy ma czas bawic sie kamera, zato woli poswiecic czas na exp? I chyba dobrze mu to wyszlo. ;) Od siebie polecam najprostszy i chyba najbardziej znany program do krecenia/odtwarzania filmu. TibiCam - glowna strona to www.tibicams.tibianetwork.net Jesli znasz troche angielski to nie powinienes miec problemu ze sciagnieciem nowej wersji (najnowsza to 8.0 i musisz pobrac plik .mda z forum, a potem podmienic go z tym w folderze) Na tej stronie masz tez mase filmow w zakladce Movies. Pozdro. @down Masz racje, a na tibia.pl sprzedaja trojany zamiast pacca... |
Cytuj:
@masz na to dowody? Bo wg stron 5 antywirusów coś wykrywa, a po wysłaniu pliku do analizy przez kogoś z niemieckiego forum - key jest. |
Kolejny kretyn, naucz się szukać, w Tibicam NIE MA KEYA!
@edit Mam dowody, ja ściągnąłem i jakoś hacka nie złapałem. |
Warto wspomnieć, że Etoric który był nominowany do 10 oscarów z czego dostał 9, ujawnił rąbka tajemnicy odnośnie kręcenia wspaniałych filmów i zrobił przewspaniały poradnik za który otrzymał wszystkie z możliwych nagród i dodatkowo nagrodę publiczności szklanego soul orba http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=61841
Warto też wspomnieć, że dzięki temu poradnikowi Etoric jest w pierwszej dziesiątce najbogatszych ludzi świata! @edit - no popatrz całkiem zapomniałem :< Gdy Etoric pisał ten poradnik to ja byłem tak obeznany z internetem jak teraz z seksem (a co to w ogóle ten seks?). |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |