![]() |
Mistic Blade na 56 lvl?
Wietam. Obecnie swoim Ek-iem uzywam Bs'a :( Jak myslicie warto kupic teaz mistic blade? Czy roznica w hitach bylaby zbyt duza?
|
Opłaca sie go kupić
|
chlopie kupuj mystic blade :) roznica tych 4 lvl'i to naprawde malo :) hity beda bardzo podobne do tych ktore bedziesz mial po osiagnieciu 60 lvla :) i hity teraz beda napewno leprze z mystic blade niz z z bs'a... :)
pozdrawiam... |
ja bym polecil bron 2reczna w tym przypadku gs
|
Kazdy lvl mniej to jest o 2% slabiej czyli bedziesz walil o 8% slabiej niz jakbys mial 60 lvl
|
Cytuj:
|
skoro kazdy lvl daje 2% ze mocniej z broni walisz a skill 3% to jest to normalne ze np ty masz 60 a avenger jest od 75 to walniesz o 30% slabiej ,na tibi.wikia.com bylo o tym gdzies napisane jak znajde to linka wrzuce
|
Cytuj:
|
Narazie kupilem Relic Sworda ;] I widac ogromna roznice...Z Mistic Blade poczekam do 60 lvl :) Piona;)
|
Cytuj:
realne? |
albo jeżeli są bronie od 120 lvl teraz i ja będę miał 10 lvl knighta to z tych obliczeń wynika ze walne 220% mniej niż normalnie :D czyli ze w ogóle nie będę trafiał ?? :D
|
Cytuj:
Lol. Jeżeli nie osiągnie się lvla potrzebnego na broń to się bije mniej o 2% x lvli które brakuje Ci do osiągnięcia lvla potrzebnego na broń. Ja słyszałem o 3% ale ok;p |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |