![]() |
eq dla pallka
Wiem ze jest taki temat ale musze miec szybka odpowiedz. Mam 100k i Bohy i za te 100k kupic:
1. G Armor, K Legi, Demon Shield, Crus Helmet, P Amm, Obsidian Knife 2. B Robe, K Legs, Demon Shield, Crus Helmet, P Amm, Obsidian Knife, i za cala reszte kamienie 3. B Robe, B Legs, Demon Shield, Crus Helmet, P Amm Prosze odpowiadac w punktach i nie pisac ja bym kupil to i tamnto albo zamiast b robe, dsm itp. prosze odpisac mi w punktach. |
Wg mnie najlepsza opcja 2.
|
2, ale zamiast knight legów wez plate
|
Moglbys napisac dlaczego zamiast k legsow, plate?
Pzdr. |
k legi maja tylko o 1 wiecej arma a waza 70 oz a p legi 50 oz
|
opcja 3 z tym ze zamiast demonki kup vampirke a reszte co zostanie na kamienie ;>
|
Sądzę, że opcja nr.2 będzie najrozsądniejsza z wszystkich.
|
Cytuj:
|
Ja mam 3 opcje i mi sie dobrze gra :D
|
nr 3 ale zamiast crusa crown helm
|
3 bez zmiany niczego
|
nikt nie wybral opcji 1, wiec bede oryginalny - bierz jedynkę.
@edit: Wybierz sobie opcję z Twojego poradnika Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic Opcja 2. |
Opcja 2 najlepsza.
|
aby nie zaśmiecać forum dam tu moje zapytanie ?? czy warto 13 lvl pallem ze skillami 50/40 nosic vampire shield , b robe , p legi , crus helmet ?? czy lepiej zaczekać do 20 lvla czy jakiegoś bo jakbym padł to mogłoby coś wylecieć a na nowe mnie nie stać. prosze o odp:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
sam mialem lepsze eq na 8 pallku bo mam kumpli ktorzy mi pozyczyli items, mozesz nosic to eq ;] |
Cytuj:
hah no to mnie do bólu rozśmieszyłeś a innego chara nie moge mieć nie ?? ee odrazu allegro kid -.- ?? mam 25 sorca i 27 knighta na tym samym servie -.- łączna suma z tych 2 charów wynosi około 50k :confused: a za 50k nie moge kupić takiego eq ??? pomyśl logicznie |
Dzieki za odpowiedzi ale od napisania posta tak mnie tibia wciagla ze mam 160k i kupuje:
G Armor, B Legi, Royal Helmet, Demon Shield, Obsidian Knife, P Amm, i za reszte kamyczki ;-) |
eee mam jeszcze jedno pytanie czy watro kupić b robe za 12k czy lepiej belted cape która ma o 1 arm mniej ale kosztuje 3k czy może mamooth fur cape która ma 10 arm i kosztuje 5k lecz jest lżejsza od b robe i belted cape ??
ktora zbroje najlepiej wybrać dla palla ?? help :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:22. |