![]() |
hack - konsekwencje hackera
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Fajnego masz kumpla, jeśli chcesz pobić za itemy, odpuść sobie tą grę.
|
Nie jestem pewien, ale to chyba nie podlega pod hacking i kumpel jest bezpieczny jeśli chodzi o konsekwencje prawne (nie zawirusował ci kompa itp.) Najlepiej zrób mu wjazd na chate, jak cie zobaczy to na 99% odda, co ukradł. Zawsze możesz też go nabrać, że coś mu grozi za to co zrobił.
|
niby kradziez poufnych danych, nie masz dowodow
|
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
najeb mu xD
|
Nawet jeżeli jest to kradziez wirtualna to wciaz jest to kradziez, nie rozgranicza sie tego na "slabsza" czy "mocniejsza". Radzilbym Ci kolesia dorwać i mu porzadnie na**bać. Będzie biegiem oddawał i to z procentem 8o
|
Zawsze możesz także udać się do jego rodziców. Rozegrasz odpowiednio rozmowę i koleś ma przekichane.
|
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Cytuj:
|
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
Zgadzam się z kimśtam up. Nie wiem jak bliski to 'kumpel', ale dobrze by było gdybyś mu poprostu naje**ł. Jeśli po takiej 'rozmowie' poprosisz o oddanie passów, mówiąć, że jak nie odda to znów mu nawalisz, to odda. Gorzej jeśli to on Cię sklepie. Ale ten problem możesz rozwiązać przez wzięcie ze sobą kumpli...
|
powiem tylko tyle ze kumpla to masz super...
poprostu dorwij go, oklep go porzadnie i po sprawie |
xD
1. Ile masz lat?
2. Ile On ma lat? 3. Kto jest silniejszy? 4. Jeśli On to chyba masz kumpli? |
Idz na pały to nie jest zaden hacking tylko kradziez.
|
#UP
Buhahhahha. tylko go wyśmieją... #Top Nawal mu ja tak zrobiłem jak mi kumpel hacknol konto, to najprostszy sposób od razu oddawał |
ja pirdole tos se kumpla znalazl ;p
wyklepac miche i tyle... totalne swinstwo co ci zrobil... no masakra... |
No więc po 1 bym poszedł do niego i kulturalnie pogadał, a jeżeli to nie poskutkuje to bym go zaje**ł. Bo to jest jakiś żart aby kumpel kumplowi tak zrobił...
|
Cytuj:
._. |
1. Gdyby był silniejszy, to by na forum nie pytał.
2. Dragon-Fly ma rację. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47. |