![]() |
Woodstock
Oi! Był ktoś ?? Jak wrażenia i ogólnie o samej imprezie. Ja jest mi strasznie przykro, że musialem wyjechac dzis rano i nie moglem zostac do konca...;(
|
Miałem być, transport nawalił.
W tym roku nikt nie podjął się transmisji w Tv? Z drugiej strony się ciesze, pogoda fatalna i tylko 3-4 występy na które bym zawitał. @Tovob Ech = d |
Na tv trwam ma znowu lecieć, ale sie nie orientuje czy 07 czy 08, wiem tylko ze znow bedzie stronniczy ;)
|
Też miałem jechać, ale nie było ekipy tej co ostatnio więc nie jechałem :P
|
Byłem, ale musiałem ze względu na przemoczone WSZYSTKO wyjechać wczoraj około 14.
Cóż, dopóki nie przemókł namiot - było zaj*biście. W przyszłym roku lepszy namiot biorę. |
Ja tam akurat mam rodzine i nocowałem u nich. A narazie oglądam na necie :). Na koniec podobno ma byc niespodzianka a dokładnie Dezerter. Nie wiem czy to prawda ale tak słyszałem.
|
Oi! Skins & Punx unite and win - tak można streścić mój br%%dst%ck. ;D
|
impreska dla brudasow, deszcz pomoze wkoncu sie umyja
pozatym pelno cponow, pijakow, zeby nie bylo- bylem zwinolem sie jak najszyybciej |
Cytuj:
Co do ćpunów - sam przystanek był zorganizowany przeciw temu - jak ktoś ma coś z garem i tego nie rozumie - nie wina Owsiaka. Ah, zainwestuj w słownik przy okazji. |
Byłam i wracam za rok x3.
I denerwuje mnie ja ktoś mówi że to impreza dla ćpunów i brudasów. Za dużo telewizji. Najwięcej mówią Ci, ktorzy tam nigdy nie byli. ;] |
Cytuj:
|
Byłem, ogólnie wziąłem ze sobą śpiwór i skarpetki. Średnio się przygotowałem, pojechałem sam ale w pociągu odrazu poznałem magicznych ludzi i turlałem się od namiotu do namiotu. Koncerty średnie, jak dla mnie zbyt metalowo było. Mała scena super, skoczne klimaty. Na dużej najlepiej bawiłem się na meksykańcach, fiszu i czymś głośnym pod koniec. Wróciłem dopiero dzisiaj i jestem w bardzo zadowolony. Muzykę wolałbym z zeszłego roku, ale ludzie byli wspaniali i to się liczy. No i to jedzenie od kriszny ^^
\Pozdrawiam Mr.Musk wiem o co ci chodzi, ale to są jednostki i chyba nie powinny psuć całego efektu. Wszędzie znajdzie się jakaś czarna owca. Mój łudowy kumpel poszedł na chwilę do lasu i wrócił ubrany jak rusałka, mówiąc, że ktoś go poczęstował LSD. Btw. Gdzie mieliście namioty ulokowane|? |
Widzialem kiedys jakis filmik z woodstocku, to to jak burdel wyglądało :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |