![]() |
Jak myślicie co będą jutro rozdawac pomocnicy mikołaja :]
Jak myslicie co będą rozdawać jutro pomocnicy mikołaja (jesli wogule istnieją) w tibi może znowu jakieś jedzenie lub itemy :P ja osobiscie chyba jutro ide szukać Mikołaja
|
Istnieją, bo spotkałem ich w zeszłym roku, rozdawali pomarańczki ;] Chyba nawet mam jeszcze jedną w depo :D
Teraz bym chciał dragon hamy, plx :P |
bedzie jutro polowanie na sw mikolaja
znowu beda dawac jakies tandety typu bohy blue robe dsm itp :p :p :p a na powaznie, moze sie na pomaranczki zalapie :] |
Tak, rok temu byly pomarancze, chociaz mogliby dawac cos zaleznie od lvla. Np do 10 pomarancze, do 20 jakies inne owoce, np 30 lvl to juz dragon hamy, 40 lvlom jakies ozdobki w postaci small kamyczkow itd, nawet to dosyc rzadkich przedmiotow dla high-lvli. A red skullom powinni dawac rozgi ;].
|
Co wy gadacie jutro nie bendzie mikołaja:( (oby był:P) a założe się że znowu postawią skrzaty i bendą rozdawać pomarańcze ,a może przyjdzie mikołaj i da tedy bear:D
|
gdzie go szukac
niekturzy muwia ze pomocnicy stoją kolo depo w miastach
Czy to prawada?? :) :) :) :) :) |
ja tez kurde nie wiem gdzie oni beda stali....:/
Moze mi ktos powiedziec??:) |
Bleeeeee
:evul: A ja jestem so ivul i mówie wam(tak tak)Mikołaja nie ma :evul:
DŻOŁK Ja bym chciał k-legi i p-ammy ale pewnie się nawet na serki nie załapie bo do kina idę :D :D :D |
Mikołaja będzie można spotkać pewnie w jaskiniach na Vega,Folda lub Senja i na pewno będzie cosik lepszego rozdawał niż pomarańcze :) może SOFT BOOTS :p a myśle że w tym roku będą te itemki,które ma na chacie :]
|
Cytuj:
2. POMOCNICY MIKOŁAJA STOJĄ POD DEPO- HI;PRESENT;YES;BYE- |
Liczę na marchewki, brakuje mi ich na składzie:D
re: Down Bo jutro są mikołajki P.S Dr.Unknown-Zmień Avater, bo wyglądasz jakby cię TIR przejechał(załadowany):D |
czemu niby akurat jutro maja byc? ;/
|
KUR-WA MAĆ Bo już nie wyrabiam, dziesięciolatka rozumiem, ale ty? Co Ci nie pasuje we Freddy'm Krueger'rze?? Aaaa, sorry za off topa, ale człowiek potrafi w****ić... |
ja bym chciał żeby dali milk :P
a tak wogle dwimenor nie oglądałeś żadnego filmu z freddym? jak nie to moge ci jakos je przes łac bo mam każdy :P |
A ja myśle że pomocnicy świentego mikołaja będą rozdawać truskawy:)
|
Ja bym jednak wolał dostać misia :D
|
rok temu mikolaj w thais stal :] na skrzyzowanu swiatyni dp sklepow i jeszcze raz sklepow :)
|
Hmm ?
A Wiecie Może O Której Godzinie Mniej Więcej Będą Stali ?
Bo Ciekaw Jestem Jak Wyglądają I Może Żucą Jakiś Item Biedakowi :):D |
a może mikołaj bendzie sobie siedział w swojim domku na vedze:D
|
Moglby dawac losowo itemki masz szanse ze MPA dostaniesz alub pieces of iron :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |