![]() |
Chameleon rune
Chciałbym się zapytać czy opłaca się kupić czar Chameleon Rune?Jeśli tak to po ile GP mógłbym sprzedać Bp? Uważam, że są one zbędne, ponieważ powoduje to jedynie zamienianie sie w przedmioty... Co o tym myślicie?:confused:
|
Jak ktoś niema co zrobić z kasą to kupi...
|
nie kupuj, nikt raczej tego nie kupi :P szkoda kasy
|
fajny do zabawy i przydatne do ucieczki. Kup dla własnego użytku :)
|
Dobre gdy masz jeszcze pac wchodzisz na piętro zamieniasz sie w item i gdy ktos Cie szuka może Cie nie znaleźć
|
Gdy szuka cie grupka pk możesz wejśc na mały daszek i zamienić się w leather boots? Poczekać aż zniknie Ci pz i sie wylogować.
|
Profesjonaliści i tak Cię dojadą w co byś się nie zmienił, ale na bandzie pro pk z carlin może zadziałaB) Ihmo nie opłaca się kupować tego czaru, runki są w miare tanie i uzywasz ich sporadycznie jak nie w ogóle ;p. Ceny nie pamiętam ale spuść z ceny sklepowej z 1k na bp może się ktoś trafi, ale ogólnie odradzam.
@edit Czasami z nudów zamieniam sie w mms czy sova i latam po facc city ale i to staje sie nudne bo większość się nie nabiera hehe |
Siedz w Carlin i skacz po schodach to zobaczysz ludzie beda chcieli cie do bp wziasc XD
|
Mam pytanko. Czy żeby użyć chameleon rune trzema mieć ten item w pleacku? Bo wczoraj widziałem gościa w ankrahmun w dp jak był zamieniony w warlord sworda.
|
@up
Oczywiście że nie. Chyba że ziomek ma tego sworda xd. O ile pamiętam tego sworda da się zobaczyć kolo spoconego cyca.pzdr |
@ topic
kaczko bierz jak najbardziej dobre do pk jest i do zabawy :p a jak ci kasy szkoda to nie kupuj ;) |
Hm...
Hm...Wiele odpowiedzi jest na TAK i NIE...No, ale chyba jednak stanę po stronie przeciwnej. Uważam, że raczej nie będę potrzebował tego czaru:p
|
fajne jajca morzna zrobic z tom runkom :evul:
|
Cytuj:
|
Kiedyś na Celescie ktoś zamienił się w demon helmet i stanął na depo tak że nie widać nicku a widać postać ale miałem polewkę jak widziałem tych noobow którzy wchodzili tam ucieszeni że będą mieć demon helmet a schodzili wnerwieni jak niewiem :D :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |