![]() |
Ktory swiat wybrac...
Witam serdecznie!
Stworzylam ten temat poniewaz mam niemaly problem. Otoz jak wiecie stare swiaty n-pvp typu Harmonia i Secura sa zaludnione, pelne noobow i idiotow, przy czym towarzysza im bardzo niskie ceny przedmiotow (avenger 40k, mms 80k itp.) oraz masa h-lvli. W zwiazku z tym zwracam się do was z nastepujacym pytaniem... Ktory swiat (n-pvp) wybrac? Zastanawiam sie nad nastepujacymi: -Astera -Honera -Luminera -Menera -Unitera Kryterium wyboru swiata musi uwzgledniac: -W miare duze ceny przedmiotow -Malo h-lvli -Zeby swiat nie byl przeludniony Bardzo prosze...jesli mozecie, to doradzcie mi:( Bede bardzo wdzieczna:) Pozdrawiam, Justyna(Slusi):) |
Unitera ,Hight Leveli nie wiem ,czy jest dużo ,ale wiem ,że ceny wysoke są strasznie.Przeludniony server nie jest ,w dzień normalny tzn. szkolny bez kolejek.Hight leveli wystarczy na stronce www.tibia.com spojrzeć ,a tak po za tym ja mam ,tam lagi.
|
Najlepiej Justynko wogle nie tibie nie graj jak pytasz sie na jakim świecie grać.
Jak będziesz chciała sie omówić z chłopakiem też będziesz pisała na forum? |
Cytuj:
|
Ja od zawsze kochalem n-pvp i zaczynalem na secura ale zmieniam serwer wlasnie na Unitera bo kumpel tam gra i ceny sa bardzo wysokie.
|
O dokladnie ;d
Ja tez zwijam z Secury (polack world) i przechodze na Unitere. =] Pozdrawiam |
Pacera - mało polaków (mało noobów), normalne ceny, i przede wszystkim kolejka w godzinach szczytu dochodzi na faccu do 20...
Pozdrawiam HubertPol |
@up
zapomniałes, ze to amerykanski serwer co wiaze sie z lagami |
ja gram na Menerze i gra mi sie dobrze, grałem jeszcze na pacerze ale olałem to Menera rox xD
|
Nie wybieraj świata Non-pvp. Będziesz tego żałować :)
Jeśli już to Pacera/Luminera. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zeby nie bylo off topu to polecam unitere. |
Harmonia !!!!!!!! Tam malo ludzi i bardzo drogo moze Antica lepsza bo pvp
|
Cytuj:
|
#Up
Chyba ma prawo do głosu....-_- Spamer.... #Topic Wybierz Harmonie lub Unitere. Ja gram na Harmonii jest spoko server tylko noobków pełno co piszą "plxx items" Tam noobki eq kupują na allegro.pl i łatwo ich można wkręcić np: tak jak ja xD Gościowi buchłem bohy i odrazu parcel xD ( wiem wiem zachowałem sie nie ładnie) |
Cytuj:
|
@up wes nie przesadzaj 8o
@topic wybierz menere jesli chcesz miec klopoty z lagami i n00bami piszacymi fri itans Plis kolejki moze i sie zmnejszyly (9-11 wieczor max 150 osob a kiedys wachalo sie nawet przy 300) ceny duze (mpa 600k demon helmet 220+...) luminera/harmonia/unitera reszte odrzuc :confused: |
O Honerze zapomnij, ostatnio kolejki po 150 osób..
|
Może Candia? Ale nie polecam ci N-PvP.
|
Guardia
Polecam Guardie ! może nawet dużo botów jest >.< ale bot to noob czyli block i pada :) ogółem bardzo miły server non-pvp :cup: mili ludzi tylko co do kolejek potrafią dojść do 45 ale tylko w dzień 11-13 potem lajtem albo wbijasz bez kolejki albo kolejka max 15 ludzi :] :cup:
Polecam Groszek Warrior |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |