![]() |
Stamina nie rośnie.
Witam. Z tego co słyszałem 2 minuty bycia niezalogowanym to przybytek 1 pkt staminy.
I mam problem, bo czekam juz 20 minut a przybylo mi tylko 2 staminy. Mam 14.01. A 20 minut temu mialem 13.59. Pytanie jest takie. WTF? |
Ekhm 14 staminy :o
Przepraszam za ten offtop, ale mnie zatkało ile ty grasz (lub bot). Mi nigdy nie zeszła poniej 50, ale gdzieś słyszałem, że po przekroczeniu pewnego progu odnawia się wolniej. |
to nie zalezy od tego ile gram tylko ile expie.
a jak juz gram to zawsze expie i szybko mi spada-.- pasuje?;p |
Cytuj:
|
Chyba ja jak gram to wciagle botuje bo tak bys gral potem bys spal i by ci sie odnawiala ;]
|
Cytuj:
|
@ up
Weź może sobie poczytaj słownik co? Na pewno poprawi się przez to Twoja pisownia i może przez ten czas podrośnie ci stamina... PS: Sory nie mogłem się powstrzymać... |
Cytuj:
@up Wyjaśnij jej jeszcze co to słownik, bo patrząc na niektóre posty z forum mam wrażenie, że słownik jest dawno zapomnianą księgą. |
Czy kochane dzieci nie zauważyły w moim poście ironii? Oczywiste ze tam powinno być ż i ó.
A co do waszych komentarzy - gram maksymalnie 8 godzin dziennie - z czego 8 godzin przeznaczam na expienie. Przez pozostale 16 godzin, moze mi urosnąc 8h staminy. I problem jest w tym, ze podczas expienia ta stamina niewyobrazanie szybko mi spada. Natomiast kiedy jestem wylogowany - prawie w ogole nie rośnie. Myslalem ze 2 minuty poza tibia to 1 minuta staminy. A tu zonk. Zalogowalem sie po 20 minutach i uroslo 2 staminy. |
Ja znam gościa co gra 10h/24h i już mu zostało 14.00 staminy :] od 14.00 dostaje exp dwa razy mniej za potwora
A co do wzrostu to wydaje mi się , że przez 1h w real wzrasta ci 00.30 staminy , więc żeby 1.00 wzrosło musisz czekać 2h :] |
sprawdz na innych harach czy tez tak samo leci
|
Cytuj:
|
Aby santamina (?) ci urosła musisz zabijać ^^ xD expic ;)
proste i tyle gadania... |
Cytuj:
2 min wylogowanym - 1 min staminy.. |
a czy nikt nie słyszał, że ta minuta staminy za minutę bycia niezalogowanym zaczyna rosnąć dopiero po 10 minutach po log oucie?
@edit dopra, pomyłka o 5 minut :pp |
http://tibia.pl/strona/manual-game#soul
Manual naprawdę nie gryzie. Cytuj:
|
na drugi raz nie botuj całymi dniami
|
I o to mi chodzilo. Dzieki.
Cytuj:
|
Ty no ale jak mówisz, że Ci spadła stamina do 14.00 to jednak musiałeś grać trochę więcej niż 8h dziennie. Bo nie uwierze w bajki, że jak expisz to Ci spada szybciej niż powinna. Obraziłeś w tym temacie mnóstwo osób, które pewnie słusznie zarzucają Ci bota. A na koniec, wylogowałeś się na 20min, logujesz się patrzysz, cholera mogę tylko 2min poexpić ? Co z Ciebie za człowiek jak nie możesz bez tibii 20min wytrzymać.
/Bykunn |
A wystarczyło zażyć viagrę - od razu by urosło.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:32. |