![]() |
Jedzenie w tibii ;p
Tak jak w temacie xd,pogodamy o jedzeniu w tibii.
1.Jaki "food" najlepiej lubicie? 2.Jaki food najczesciej nosicie? 3.Jaki food wedlug was jest najbardziej oplacalny? 4.Jaki food do skilllowania. Ja zaczne: 1.White mooshroom(nie wiem jak to sie pisze ;/ ) 2.Meat,ham,cheesee 3.Drag ham,brown mooshroom 4.Drag ham,Ham,meat |
1. Brown Mushroom
2. Brown Mushroom 3. Brown Mushroom 4. Brown Mushroom B) |
1. Eggs / b mushrooms
2. Eggs / b mushrooms 3. Eggs / b mushrooms 4. Eggs / b mushrooms |
1.Strawberry
2.Ham/Meat 3.Dragon Ham 4.Ham/Meat/Dragon Ham;) |
Jajka / Brązowe Muchomory,
Jajka / Brązowe Muchomory, Jajka / Brązowe Muchomory, Jajka / Brązowe Muchomory. Ew. Białe Muchomory. |
1.Coconuts
2.Brown Mushrooms 3.Brown Mushrooms 4.Brown Mushrooms |
1.Jaki "food" najlepiej lubicie?
2.Jaki food najczesciej nosicie? 3.Jaki food wedlug was jest najbardziej oplacalny? 4.Jaki food do skilllowania. 1. Meat 2. Ham, meat, cheese, dragon ham 3. dragon ham, brown mushroom 4. brown mushroom ew meat |
1.Jaki "food" najlepiej lubicie?
2.Jaki food najczesciej nosicie? 3.Jaki food wedlug was jest najbardziej oplacalny? 4.Jaki food do skilllowania. 1:Cocounts 2:Meat/Ham 3: Dragon Ham 4:Brown Muschroom |
1. fire mushroom
2. brown mushroom 3. brown mushroom 1. brown mushroom/fish |
Fish ... !!
1. Fish
2. Fish 3. Fish 4. Fish W panierce jest jeszcze lepsza ale na taka prosto z wody tez nie narzekam ^^ FisH RoX ... !! :cup: |
1.cheese(lubie cheese i na rlB))
2.brown mushrooms 3.brown mushrooms 4.brown mushrooms dopisuje koncowke"s" bo raczej nie nosze 1 brown mushrooma na hunt/skillowanie :) |
Mmm.. grzybki prosto z Edron'owskiego lasu rox!
|
1.Brown moshroom
2.Dragon Ham 3.Dragon Ham 4.Brown moshroom ;) |
1. Eggs
2. Eggs 3. Eggs 4. Eggs |
zalezy co sie robi jesli masowo hunci najlepsze dlamnie sa Brown Mushroom
ale jesli chodzi o affkowanie to d hamy jestem w robocie pracuje sobie normalnie tylko co 12 min musze zjesc d hama a nie jak przy innym jedzeniu rybki co 3-4 lub meet co 4 albo ham co ok 6 minut dlatego dlamnie najlepsze sa 1.Brown Mushroom 2. Dragon Ham |
Ye, ye, ye
1.Fish 2.Fish 3.Fish 4.Fish Tak jak to kolega mówił Fish RoX!! B) |
1 drag ham
2 b mushroom 3 b mushroom 4 zależy co mi da exevo pan... |
1. wisienki!!
|
1.Banany
2.Meat/ham 3.dragon ham 4.fish |
1. Dragon Ham
2. Dragon Ham jak jestem na pohu (ew. inny food, który występuje na expowisku) 3. Dragon Ham wystraczy godzinka na vyvkach i uzbiera się 50+ 4.Dragon Hamy, Brown mushroom zależy czy food jest w domku/gh czy muszę go mieć przy sobie chociaż do skillowania ostatnio rybki też dobre bo złowić można za parę groszy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45. |