![]() |
120 lvl ed + 75 m lvl = sd
ile bedzie walil 120 elder z 75 m vllem z sd ?
|
Chara na allegro chcesz kupić czy co?
|
nie bo zalozylem sie z kumplem po ile bezdie bil taki char ;)
|
średnie hity to okolo 570-650
|
to nawt ytaki lvlowiec bezdie mail hydre na 4-5 hitow to waste bedzie mial nie?
|
Cytuj:
Tak jak pallek ze starami.... najt z sio makerem i granem ^.^ Ale, waste ... ale wiesz Tibia to tylko fuuun ; ) |
podstawa sd: 170 hp
kalkulator czarów: 1/2*lvl + 4*mlvl= 60 + 300 = 360% 170*3,6= 612 hp z modyfikacją +/- |
Cytuj:
Cytuj:
Co do tego, czy będzie waste, to trudno mi się wypowiedzieć, nigdy nie miałem doczynienia z z takim lvlem, ale myślę, że jednak lekki waste będzie. |
Ale co was obchodzi czy kupuje chara na allegro czy na ebayu czy na swistaku czy mu dziadek dał czy kupił od brata?
Zadał pytanie i nie oczekuje chyba a odpowiedzi typu "allegro, noob". |
Przeciez już był temat, gdzie ma expic 120 ed. Trudno pomyśleć? ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Arcan kompleksy masz czy coś? Że twierdzisz że postać kupuje?
|
Jak kupuje to niech poprosi o instrukcje obsługi do chara i niech za przeproszeniem dupy nie zawraca. Kalkulatory magi są na tibia.pl wystarczy poszukać, jeszcze może mu na tacy podawać, co?
|
Żal mi Was ludzie :o Chłopak przychodzi i się zwyczajnie pyta to barany od razu robią wyjazd z tekstami że kupuje na allegro postac. Może i kupuje, ale jak nie? Jak nie wiesz to nie pi**dol ;)
|
Cytuj:
To ze w tibii nie bylo by takiego pa 12latek przed kompem : Hehe zabiore komus bohy wlacze skula i oddaa -5 minut potem nieee bijcie mnie ej nie wiedzialem ej prosze bo strace moje te ten lv ,a nie mam blessow.... Sytuacja gdzie accbuyer dziecko neo or smth kupilo 140 elite knighta i poszlo pa robic na 30 eku cashmakerze leadera rzadzacej gildi btw bez blessow ,bo padl na vampie bo zaaafczyl troche ,a myślal 2,2k hp to nie padnie na 5 minut ;/ |
Cytuj:
Ktoś mówił, że na tibia.pl są kalkulatory: zdaje mi się,że nieaktualne. @Killuminati: on nie pytał gdzie ma expić @Topic: 600+/- |
Zalozylem sie z kumplem a nie kupuje na allgero sam mam druida wiec jestem ciekaw zswojej przyszlosci :confused: a wy mnie musicie odrazu z allegrop miesazac
|
Ogólnie chodziło mu o to, że dzieci kupują postacie.
Głównie skupiając się na tym, że koleś zostawił postać na 5min myśląc, że mając 2,2k hp nie zginie a tu jednak zabił go vampir zrozumiesz sens wypowiedzi. A co do kupowania, co do dzieci, co do całego noobstwa: niestety Tibia została już przez nich/to opanowana i nic na to nikt nie poradzi. Jedyna nadzieja, że tak jak fala nowych graczy zalała serwery tak ta fala się kiedyś wycofa. Tyle, że nie wiem co na to wtedy powie CipSoft. Jednym słowem- nie sądzę, żeby kiedyś jeszcze Tibia była grą na poziomie(a kiedyś była). Trzeba się z tym pogodzić i albo gracie albo nie gracie. Boterów jest pełno, noobów pełno, dzieci pełno- jak widzisz w tym jeszcze przyjemność to graj, jak nie to nie graj. *jak chcecie cytować moją wypowiedź to cytujcie ten pogrubiony fragment, bo fajnie brzmi^^ |
Przepraszam Ale Nie Ten Temat W KtÓrym ChciaŁem Napisac! Jeszcze Raz Przepraszam :) ProszĘ O Usuniecie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |