![]() |
[7.08.08] Hiberna open battle, Seromontis znów leży.
Cześć, witam i o zdrowie pytam.
Przed chwileczką dostałem cieplutki filmik od mojego rl z ob na hibernie. Kolejny raz możemy obejrzeć jak seruś walczy i zalicza 'zgona'. http://rapidshare.com/files/13539120...berna.cam.html Jak kumpel skończy oglądać falę zbrodni to poproszę go o rehosta na tcam.tv ;d Pozdrawiam, Bakuo. |
troche szkoda go jak tak pada...:( a gdzie byli jego kumple z gildi?
|
ba...
healing system ofc odegral swoja role... szkoda go ;p przynajmniej fajnie, ze walczy |
lol
hahaha xD! dobre ;xxx ale zajebiscie mwallowali ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale i tak trudno bylo go trapnac. Biegal z 8 min po pustyni ale kilka ladnych paralyze i zaliczyl trapa. :p |
On sie cos nie leczyl, tylko exane mort tam widzialem O.o
|
Cytuj:
|
Hmm 3lvle spadły bez blessów był lol?:o
|
Przy takim lvlu z blessami traci sie 2-3 lvle.
|
jeszcze kilka OB i Sero na rooku będzie biegał :D
|
huhu,
nie wiedzialem ze Neon tak latwo w trapa weszedl ;o Seromontis zamiast latac po miescie na pz czekac wolal pustynie pozwiedzac;x Fajny frag na painfulu;D Jedynie Fullenforced popisal sie troche pvp i nie dal sie zabic;) PS. jak w masło! hail DM |
Po co on to robi to ja nie mam pojęcia. Nikogo nie zabija, nie trapuje etc. Grać, po to żeby tracić? imho bezsens =|
|
@up
signed |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przypominam, ze jak kina byl tankiem to tez sie nikomu nie podobalo bo nigdzie nie mogl expic. Cos za cos.
|
Cytuj:
|
@Freezy Eddie
A teraz niby może.? Co potiony poprawiły w tym.? Bo tak wnioskuje z Twojej wypowiedzi. @Tristo Jak to niczym innym.?: | Zwraca większą uwagę.. Nie myślałem, że Knight może mieć tak źle. Nie myślałem, iż może być gorzej niż było: / A jednak.. |
@Gelt
Kiedyś Knight miał o wiele mniejsze hity, teraz doszło, że obrażenia liczą się także od lvla, więc więcej walą. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11. |