![]() |
NO super ssy!!! dawaj wiecej!!!
|
Gratuluje:).
Btw. Ktory jestes na galanie pod wzgledem mlvl/lvla? |
Wow... Gratz lvl i mlvl... Tylko pozazdrościć! Ja niestety moge sobie tylko pomarzyć o takim lvl...
|
Niby same advance, ale mi sie podobają :P
gratki we want more plx |
@afinor
sprawdź sobie jutro po savie serva bo dziś mi skoczył 39lvl/48lvl :) spoko że wam się podoba niedługo cos dodam bo na dle chyba pójde :D |
Nice foto:S
Gratulacje :d
Bardzo interesujace zdjecia. |
Fazowe ss tylko tak dalej.More plxxxx
PS Czemu taki cienki staff? |
Jak ja takie SSy lubie sam nie robie bo nie mam sie czym chwalić jak byś dodal ich wiecej by bylo super :cup: nalezy ci sie za te SSy
|
Praktycznie same advense, nie wiele się dzieje,ale są super:) czekam na duzo więcej:) :p
|
laadnie to wyglada: lvl 8, 11, 16...35 itp =) :) ogolnie very git
|
no lol nie mialem czasu robic wszystich ss ; d
|
Gratuluje udanych skokow :D Wreszcie ujawnil sie ktos z Polakow na Galanie xD Gdybys chcial jakies uslugi blokerskie to wolaj mnie (aktualnie mam skille 75/70 - jedne z najlepszych na serwie i ciągle trenowane :P). Zawsze lepiej poblokowac polakowi :D
|
Gratulacje :) Jest czego ;)
Mam takie pytanie: Co to za miejscowka, na ktorej nabiles lvle 11 i 12? Widzialem ja kilka razy na ss, a jakos nie przychodzi mi do glowy, gdzie to moze byc ^^. @dlaczego taki cienki staff? Staff jest cienki, bo go CIPowie takim zrobili. Ma bodajrze 10:25 i do tego jest dwureczny, wiesz, rzeczywiscie, dobry to on nie jest. Aaaa.... chodzilo o stuff! No po kij sorckowi c-set na poczatku serwera, skoro on wali z hmm, a kase lepiej na runki wydac, huh? |
Super ssy wiecej takich!! 8o
|
@sandman
11 lvl - gobliny edron 12 lvl - roty edron ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |