Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Nick (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=188252)

w0rst 07-08-2008 14:07

Nick

nie wiem gdzie wsadzić ten temat chcę sobie zrobić chara z nickiem Worst czy jest on zgodny z zasadami tibii itp.?

Diamond'Stalker 07-08-2008 14:11

Hiho!

Zależy jakiego użyje się znaczenia tego wyrazu. Osobiście bym nie raportował. Jeżeli bardzo zależy Ci na braku wpisów w criminal record, wybierz raczej inny.

Pozdrawiam

Gofin 07-08-2008 15:18

Czy jest jakieś inne znaczenie "worst" niż najgorszy? Bo jeżeli nie to chyba nie łamie przepisów.

No chyba, że:
Cytuj:

Names that do not fit into Tibia's medieval fantasy setting:
Tibia's setting is a medieval fantasy world. For this reason the names of its inhabitants should fit into the setting. They must not refer to things which are completely out of place in this world ("Spaceshuttle commander", "Remote control").
Ale to chyba ktoś by musiał się na siłę przyczepić.

Orbiss 11-08-2008 20:09

Wg. mnie w większym stopniu zależy to od GM...Zreguły zanim GM da name locka "worstowi" to minie sporo czasu na zastanowienie się nad innnym nickiem.
Lecz są gorsze nicki typu Sprzedam kolorowy telewizor więc bez wachania zrobilbym postać o takim nickuB)

Slythia 11-08-2008 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orbiss (Post 2224470)
Wg. mnie w większym stopniu zależy to od GM...Zreguły zanim GM da name locka "worstowi" to minie sporo czasu na zastanowienie się nad innnym nickiem.
Lecz są gorsze nicki typu Sprzedam kolorowy telewizor więc bez wachania zrobilbym postać o takim nickuB)

Od kiedy gm daje namelocki? Zawsze myślałam, że to zadanie należy do tutorów, lecz wiesz... mogę się mylić.

Rocket Slayer 11-08-2008 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2224478)
Od kiedy gm daje namelocki? Zawsze myślałam, że to zadanie należy do tutorów, lecz wiesz... mogę się mylić.

Tutorzy zgłaszają niepoprawny nick do Customer supportu. Oni muszą zaakceptować zgłoszenie.

Slythia 11-08-2008 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2224497)
Tutorzy zgłaszają niepoprawny nick do GM/CM (złe skreślić). Oni muszą zaakceptować zgłoszenie.

Coustomer support. Gm nie ma nic wspólnego z namelockami, nie może ich dawać, nie ma żadnego wpływu na ich akceptację. Podobnie jest z wypowiedziami - zajmują się tym senior tutorzy a nie gm.

Raport jest sprawdzany w przeciągu 24h (najczęściej). Każdy tutor ma "Activity Record" w swoim profilu, gdzie zostały rozpatrzone jego raporty (oczywiście, nie wszystkie, tylko najnowsze). Jeśli zaś raport został odrzucony to znika on z tej listy... Nie ma czegoś takiego w przypadku wypowiedzi, jeśli chce się obserwować wyniki swych działań należy robić to na własną rękę...

Iro 17-08-2008 16:37

Ja to bym nie zakładał nowego tematu. bez wachań zrobił bym se taki nick(jak by mi sie spodobał)widziałem gorsze nicki np:. ''klapki twojej babki'' (idiota) po za tym gm i tutorom nie chodzi o te nicki, oni dają tylko te np:.nakopce ci do iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mule książkowym albo jakieś inne z pszekleństawami

Ozurtes 26-08-2008 16:34

A ja osobiście zgłaszam wszystkie nicki, które chociaż trochę łamią Tibia Rules xD Gdybym akurat na Ciebie wpadł to na pewno bym Cię zaraportował.
@down
I vice versa

Xevo123 26-08-2008 17:07

@Up

Żal Mi Cię!

**** : <

Japcoleusz 26-08-2008 19:39

Ten temat nie prowadzi do niczego! Ku*wa co tu sie dzieje na tym forum takie tematy ludzie zakładają, że to żal jest poprostu.

NO COMMENT:(:(:(:(:(

Niezbawiony 26-08-2008 20:40

UP@
nie mogles zostawic tego beznadziejnego tematu w spokoju
@do worsta
Help channel stoi otworem ^^

YoomeN 28-08-2008 21:19

Wg. Mnie możesz dać sobie taki nick w roli ostateczności dostaniesz bana xD

Dark Alphadron 28-08-2008 21:39

Ekhem...
Autor dostał odpowiedź jakieś 7 razy i na pewno zdążył stworzyć postać o tym imieniu, dalsze odpowiadanie jest bezcelowe i służy nabiciu sobie posta.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:03.