![]() |
[YouTube] Seromontis gleba! 07.08.08
|
Na tym filmie jest pieknie pokazane ze 340 ek z new healing system ma takie same szanse jak 150 ek.
|
@up
Mniejsze ;). |
@UP
Wcale nie, ma takie same : ) Leczą sie tymi samymi potami, od 130 lvl. Cipy mogły by zrobic poty od 300 lvl (; |
Cytuj:
|
Chodzilo mi o 150 EK za czasow uhow :). Calkowicie wydaje mi sie, ze kiedys 150 EK z uhami byl trudniejszy do poskladania niz 340 EK z potionkami :/.
|
Hmmm odczuwam , ze cipfsoft mysli tylko pod kątem . KURWA JEBAC POTWORKI !!! I BIC EXPA KUPOWAC PACCE !! Co oni wiedza o pvp :D knight to se teraz moze ;d nie dosc ze najslabiej bije na pvp to sie jeszcze najgorzej leczy :d
|
Cytuj:
A co do całego cipsoftu to...nie spodziewajcie się 100% balansacji, bo tego po prostu zrobić się nie da. To jak łatanie dziurawej łodzi, spoko załatasz, ale daleko na tym nie zapłyniesz, dlatego ich 'łatami' są update-y które mają pomagać i pomagają...chwilowo(; |
Hmmmmm ..... sadze ze stary heal system i by byla gitara ;d
|
Cytuj:
Dawniej się sprawdzał stary system ale weźcie pod uwagę, że nie było tyle h lvli, a jakby została stara siła magów i stary system leczenia knight'ów to trochę dziwnie by to wyglądało. |
Nawet gdyby Sero miał te swoje zasrane UHy, to prędzej czy później i tak by padł, DMy to maniaki oni rozwalą każdego nawet jakby sie Sero leczył UHami bez exhausted.
|
Cytuj:
|
Ta, predzej by im sie SD'ki skonczyly ;D. Zobacz sobie filmik jak Imargama na 220 czy tam 240 lvl bili na Mo~ Sternum (policz typa i czas ile go bili). Teraz dodaj sobie 104 lvls.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do sero to nie oplaca sie najtem isc na openke , chlopak strzelil z trzy razy exori gran przy czym dwa razy nie trafil a raz wszedl hit za 170 , tyle z mojej strony |
ktos napisal ze knight nie powinnien byc czolgiem.A dlaczego?przeciez bije najslabiej ze wszystkich profesji,to cos za cos ,przynajmniej by mial duze szanse przeżycia ,by blokowal all trapy itp...a teraz z tymi potkami to moze se possac co najwyzej.Niedosc ze slabo bije i 150 ek ma problemy z zabiciem 30 sorca (150 ms ,ue/flam/mort/sd i pozamiatane) to jeszcze b.latwo go zabic...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
bo Botuja? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:34. |