![]() |
[YouTube] *Candia* Ekipa Remontowa na 100% [TRAILER]
|
NoN PVP = DASENT HEPEND
|
Dzieciaki z noob-pvp na siłe starają sie zrobić z non, pvp. Ja nie widze nic ciekawego w lurowaniu i trapowaniu (nielegalnym ofc), ale co mają robić ludzie co padli za free na pvp i teraz wyzywają się na bogu winnych osobach. Współczuje. Za film dam 1/10 bo akurat sie nudziłem.
@edit Czekam na wrzuty;] |
@up
Noob ! xDD anyway .... prawda jest taka ze 90 % ludzi grajacych na noob-pvp poslizgneli sie na pvp:D Baa co gorsza jesli taki kolees wyexpi 100 lvl + to potem luruje na innych i sie wyzywaja sie na slabszych Czemu ? bo sa bez karni :D? |
nic ciekawego, cóż za problem przyjsc w 5 typa i m wallowac gostka i lurowac mu potwory, albo stawiac pod siebie fire bomby?
0,5/10 |
To tak jak przyjść na hydry siedmioma krasnoludkami, zablokować wyjście i nalurować zwykłemu niewinnemu tibijczykowi żeby padł no bo jak ma nie paść gdy kończą się runy/potiony, a wyjścia brak bo wafle lidera gildii blokują i mwallują? ;D
0,1337/10 |
czemu mówicie noob-pvp?(stało się wam coś tam, że tak najeżdżacie?) na pvp ludzie są nie lepsi...
ale fakt faktem na n-pvp zgraja przygłupów sięga szczytów, film dno, o ile pamiętam takie rzeczy są nielegalne w świetle praw tibijskich, może mały reporcik(ofc na tibi, nie tutaj :) )? bo co by było jak by tak ciebie przyszli i zablokowali? bo chciałeś tylko spokojnie pograć (dlatego ludzie zazwyczaj wybierają n-pvp nie wiedząc jaka tam zgraja przygłupów from poland) |
Cytuj:
|
dzieciom noob-pvp podziekujemy juz ..... pa :(
|
Beka jak Beka ^^ nabijaja sie z tibi ;p nie tyle z tibi co z graczy
|
OMG rozpłakałem się ze śmiechu... 99% waszych elo fragów to było na jakiś noobach... goście mieli po 20 szans na ucieczke ale nie, pallek wolał stać i wdupcać exure zamiast jakąś vite >.> n/c
0.001/10 bo Candia to jeden z bardziej zpolaczkowanych serwów non-pvp.. a jak wiadomo, 90% polaczkuf resetuje kompa jak widzą m-walle. Tyle powiem. |
Szczerze? Wolę oglądać akcje Reconu, tam jedna osoba luruje, reszta jest tylko po to, aby blokować wejście, a tu 3 osoby ganiają za ofiarą i mwallują...
|
Cytuj:
@Marecki666 Nie wszystkie akcje u nich tak wygladaja i nie wszystkie akcje u nas tak wygladaly jak piszesz. @Lee Mage Ludzie czasami maja szanse ucieczki, jednak zazwyczaj nie potrafia jej wykorzystac. Jednak sa takie sytuacje, ze jesli by chcieli to nie maja jak... |
@ChachaŁ
Racja, ale warto próbować niż potem puakać :((( |
Żal no-pvp sux
|
Cytuj:
ja przynajmniej gram na pvp i mam jakies o tym pojecie :( edit: a ten filmik to jest wielki ŻAL, pokazuje tylko, ze polacy to nooby. |
@ up
Dobrze ze chociaz ty godnie reprezentujesz nasz kraj. Dziekujemy! |
1. gram na swiecie i pvp i non, i sadze ze i tu i tu lurowania jest w chuu i troche
ludzie wola podlurowac np. 3 gsy na pohu na 45 lvla, niz fraga na nim nabic ;) @evarem123 moge sie zalozyc, ze jakas czesc ludzi grajacych na non pvp i majacych 10~lvl, na pvp z lvlem rownym tobie by cie zjechali ;) @down nightwish roX :] |
Noobów to chyba nie problem ubić :/ 1/100
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:55. |