Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Czy moge iść na necro..... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=18832)

EDIabolo 05-12-2004 21:23

Czy moge iść na necro.....

Czy moge iść na necro mam 40 lvl i 51 m lvl solo z dskiem:D On jest dobry do blokowania:) Nie znalazłem tego tematu i chce usłyszeć wypowiedzi doświadczonych graczy ja na necro jescze nie byłem:/
Musze zdobyć przynajmiej pare bohow :evul:
Napiszcie swoje techniki ale solo bez blokerów.

Rysa Zapomnienia 05-12-2004 21:57

hmm.....
jak jest taki tamat juz to ja tez ma pytanko
czy ja moge blokawac nec~ ??
40lvl 72/70 skil... wiem ze slabe
ale moge czy nie?? :Ork:
skor blokuje dl juz to czy nie moge blokowac nec~?

Sir Hattori Hanzo 05-12-2004 22:34

Omg

Człowieku z takimi skilami to z przysłowiowym palcem w ... blokniesz
ja na 25 lvl ze skilami 56/54 blokowalem pierwsze 7 necrosow one i tak głownie z poisona bija pod okolo max 100 i to w porywach

redfaction 05-12-2004 23:15

odpowiedz na pytanie EDIablo

Pewnie że możesz i nawet dobrze Ci będzie szło nawet bardzo dobrze ja widziałem sorcka na 40 lvlu co miał 47mlvl i solował z dsem nekorski także możesz śmiało wyruszać na polowanie :P.

blackregis 06-12-2004 19:24

rada dla blokerów: Necro nie warto blokować: walą głównie z life drain i poison, a te na tarcze nie idą. A więc GS/DL w łapy i .... :)
Ja czasami zgarniam na Necro 50% expa drugie tyle palek :)
btw. Nie wiem jak się blokuje na niższych lvl, ponieważ po raz pierwszy blokowałem na 59 lvl ze skillami 78/75 i bez stresu balansowałem pomiedzy dwoma Necro z summonami

-Qba- 06-12-2004 19:35

Wejdz do dzialu filmy. Z tamtad ostatnio wziolem film jak sorc( okolo 40lvl) zabija nekro. Udalo mu sie i wypadly mu z necro bohy :)

Wexerh 06-12-2004 19:56

no niewiem niewiem

co do sorca to wydaje mi sie ze mozesz ale radze ssumonowacc 2 na wszelki wypadek a do kanjta to blokowac necro sie nie oplaca ;) ;)

zwiastun ciemnosci 06-12-2004 20:11

Omg jak tu czytam o ds'ach na necro to mi sie smiac chce (Buhahahahah)
najlepszym stworkiem na necro sa fire elementale a nie ds'y
wiec sie powstrzymajcie troche z ds'ami zrob 2 fire elementale i
"żrnij machonia" :D szybko necro ida blocker to tylko strata uh :/
na caly hunt (5h) zeszlo mi UWAGA! 2 bp uh 1 bp gfb i 2 bp hmm no i kilka mana fluidow na fire elementy

aktus 06-12-2004 21:52

ds sa dobre do blokowania, natomiast sa dobre do szybkiej exterminacji. blokuje sie fe skeletonami a skeletony parcellami. mozna tez 1 fe i 1 ds. ds blokuje, fe napieprza z gfb a my sie tylko patrzymy i ewentualnie punktujemy z hmm/sd/gfb co tam chcemy. nie zapominajcie ze necro tez summonuje

elmo_us 06-12-2004 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez blackregis
rada dla blokerów: Necro nie warto blokować: walą głównie z life drain i poison, a te na tarcze nie idą. A więc GS/DL w łapy i .... :)
Ja czasami zgarniam na Necro 50% expa drugie tyle palek :)
btw. Nie wiem jak się blokuje na niższych lvl, ponieważ po raz pierwszy blokowałem na 59 lvl ze skillami 78/75 i bez stresu balansowałem pomiedzy dwoma Necro z summonami

Ha ha ha
bardzo smieszne ty chyba ecro na oczy nie widziales, na serio uwarzasz ze madre jest wbieganie pomiedzy 2 necro ( w 2 komnatach sie expial po 2/3 necro) bicie na full attack /balanced i bieganie pomiedzy ok. 3 mumiami z 2 ghostami i 5 ghulami ?
Nie sadze...

wivivol 21-12-2004 19:56

A więc... tak możesz blokować z dsem necro tylko musisz je najlepiej uhać czasami "IH", albo jak Ci nie szkoda uh :), tylko gorzej jak sie wwalisz w 2-3 necro ;) to wątpie żeby ds przeżył... co do knightów... nie trzeba mieć dobrych skillów, ważne jest to żeby mieć wystarczającą ilość życia i sie uhać jak sie ma żółty :), zreszto pisali to poprzednicy w postach poprzednich :), pozdrawiam :)

deholo 21-12-2004 20:22

Ja mam takie pytanie: Na który resp necro iść?
Jest nas 3: Ja- 35 master, 34 master i 40+elite na bloka.
Oni chcą iść na double resp ,ale ja myślałem o potrójnym żeby loot lepszy był.

Help plx :D

-Res- 21-12-2004 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez deholo
Ja mam takie pytanie: Na który resp necro iść?
Jest nas 3:Ja 35 master, 34 master i 40+elite na bloka.
Oni chcąiść na dobule resp ale ja myślałem o potrójnym żeby loot lepszy był.

Help plx :D

Myśle ze potrojny byłby dobry,ale nie dajcie im się zbytnio rozwinąc pierewszego z sd zabijcie i macie juz doouble resp i lejcie spokojnie:)
A bloker niech wali z 2 handed weapon

public domain 28-12-2004 04:49

necro z dsem

Necro Z demon Skeletonem mozesz bic bez problemu potrzebujesz jednak duzo hmm > Ja biore na jedna partie huntowania 10 bp hmm bp gfb i bp uh...dasz rade bez zadnego problemu..!!!Jednak uwaga nie atakoj necrosa Demon Skeletonem!!!

necro huntowal moj kumpel z rl na calmerze <wojownik ognia> i to jego slowa....wielkie pozdro dla niego..:)

Memuzo 01-01-2005 09:33

Jeżeli jest już taki temat to sie spytam - czy 29 lvl master sorcerera może pójść na solo na necro z ds'em i czy nie padnie? :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:09.