![]() |
Nowy "PK" team
Nowy "PK" team, jesteśmy grupką ludzi z Secury, którzy mają dość non-pvp. Planujemy wbić 30-50lvl i PKować za kasę, itemy, itp. Będą też random ^^. Wczoraj zaczeliśmy, mamy narazie niskie lvl, na secura mam 83lvl w 2 miechy, więc o stan lidera nie trzeba pytać. Przyjmujemy druid/sorc/pall 25lvl+, knight jaki chce, byle miał dobre skille. Kontakt Pureczekk. :)
|
k super fajnie cieszymy się -.-' czemu akurat na iridie?X( won na valorie z Heńkami robić wara :) !
|
a ty co ty taki nie goscinny, kto ty wogle yo ?!?
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Nowy "PK" team, jesteśmy grupką ludzi z Secury
dedlem na rel <5min> mozecie peka w karlin miszczu |
sorka boimy sie
|
Cytuj:
|
bijcie bongo team to pogadamy ;] a jak cos to spieprzac na elysie/aldore
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw szybko dopisujesz się do tego tematu _/ |
Cytuj:
oni beda pekowac a ty bedziesz loota kradl :cygaro: |
Ta Przezywajcie bongosow !! To zli ludzie !! X(X(
Omg pieprzone nooby jak slysze wasze jeki na temat bongosow to mnie huj strzela pieprzone masty pvp, ktorzy sie meczycie z nimi kupe czasu , nie wiem czy im zazdroscicie czy co ale na to wyglada , robia sobie co chca,pekuja etc wy tak nie mozecie robic, musicie sie pytac o pozwolenie albo slickowac no i 3/4 z was to noobsy ktore duzo szczekaja malo robia ,pioneczki tak zwane. pozdro ! @ Bongo oby tak dalej chlopaki . Robcie ludzia na na zlosc niech sie wkurzaja,wyzywaja was etc <3 |
Cytuj:
no niezle a ty co robis teraz pewnie z mendilem itp wpadasz po nich czy stoisz w dp kozaku?? :kat: |
teraz rypie twoja mame ;/ :cup::cup::cup::cup: Retardzie !!:baby:
|
Cytuj:
dajcie chociaz 1 fraga, kogo ubiliscie:cup:, moze dacie jakies ss?:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32. |