![]() |
mintwall taktyka na minosy
Otóż mam problem w mintwall
mam knighta 30lvl skille 69/69 eq: bright sword knight armor knight legs dragon shield scarf crusader helmet leather boots i jaka taktyka w to miejsce http://tibia.pl/earth.php?x=32425&y=...4&q=132.44&r=1 |
wejsc, zaznaczyc pierwszego minotaura, poczekac az padnie, zaznaczyc drugiego, a w tym czasie otworzyc pierwszego i zebrac loota. powtarzac to bez konca. mozesz robic lootbagi. mino magi najlepiej wyropowac na wierze przy wejsciu.
|
nie gonić, nie świrować z lurowaniem (idioci zawsze się znajdą) bo 3x guard + 3x archer + 2x mag = 90% ded.
jak ja ze skilami 60 guardy biłem z lekkimi problemami, to ty powinieneś trochę uważać, ale enjoy :cup: |
stealth ring - wyczyscisz - a potem jak bedziesz tam wchodzil czesciej nie bedzie takiego syfu. GL
|
minosy
Z takimi skillami(nie mówie że masz wysokie ale jak na ten level dobre) powinieneś spokojnie dać sobie rade. Ja ze skillami 62/55 biłem 2 guardy, 2 archery i 2 magi naraz. Oczywiście byłem stratny z healthami, ale dałem rade.
Po prostu exp jak wszędzie. Eq takie ze 2 guardy naraz będą Cię po 30 max. hitać. |
ok dzieki.
Zrobiłem że biłem up/down po 1 hit najpierw guardy i zwykłe mino potem archery i na końcu magi. A mam jeszcze jedno pytanie jak się dostać do jakiegoś wiezienia ?? durzo tam jest tych potworków ?? jagby ktoś podał mapke byłbym wdzięczny |
do więźnia trzeba miec klucz a dojść łatwo tyko 1 guard jest strażnikiem
|
|
a ten klucz skad mam wziąść ??
i to jest to więznienie ?? to polega na tym żeby zmniejszyć waste :] bo luruje sobie po 1 minosie ;] |
byłem tam wziołem klucz i nie moge otworzyć tych drzwi
|
to przepraszam moze klucz 3650 ,ale jestem pewien ze do tych drzwi jest klucz 3620
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:30. |