![]() |
Poradnik dla Knight'a !
Witam wszstkich. Poniewaz widzialem na tym Forum jeden dozy i dobry poradnik dla knight'a,postanowilem zrobic nowy z kilkoma osobami. Wiec zapowiadam szukam 3 osub ktorzy maja postacie profesji:Knight , lvl : nie ma zanczenia , Duzo wiedzy natomiast knighta . Zgloszenia wysylas na GG nr.:9797297 lub na email:[email protected] Lub postowac w temacie. Temat moze nie na mejscu ale nie wiedzialem gdzie go dac.Jesli to komus przeszkadza to Bardzo przwepraszam;( |
moge coś tam dopomóc - ale kontakt przez PW bo GG mi szwankuje a poczte rzedko sprawdzam
ps - przenieście to do poradniki albo zacznij to robić u siebie na kompie a potem dasz na forum |
|
@up
Nie umiesz czytać??? |
Cytuj:
|
no moge pomoc, nie patrz na moj 27 lvl, mialem 100 knighta
|
Cytuj:
Zamiast robić takie poradniki lepiej byś popracował nad ortografią. Już są 2 porządne poradniki dla knighta i tyle w zupełności wystarczy. Jeśli masz jakieś własne uwagi to napisz do Aggro, a on to umieści w poradniku. |
Dokładnie na tym forum się dostaje upomnienia za brak znajomości ortografii ...
Więc lepiej doucz sie ortografii a nie dzieci po 13 lat i grają w tibie ... |
@up
a co zabronisz grać 13 latkom ???? :] nie jesteś GM-em od typowania wieku do gry w tibie. Sam pewnie masz 5 latek i dogadujesz. zajmij się wpierw sobą a potem pisz mądre a nie idiotyczne posty ( tylko się kompromitujesz ) sam mam 13 lat i się tego nie wstydzę. Znam dobrze ortografie i znajduje czas na naukę i tibie. @topic poradników nigdy za wiele ... rób rób może coś z tego wyjdzie osobiście za dużo bym nie pomógł, ponieważ mój staż w grze tibii nie przekracza roku ;) lecz chętnie pomogę ;) |
Ehhm już sobie wyobrażam ten wasz poradnik.. Lepszego niż te co są nie zrobisz, więc nie widzę sensu robienia go.
Poszukał byś worda na kompie... |
@Sitshia Talaidon
Jak już to "znalazłaś", naucz się rozpoznawać płeć użytkownika po nicku. Poza tym, najpierw naucz się pisać, a później zwracaj mi uwagę, dzieciaku. Aha i jeszcze jedno: my nie chcemy Twojego poradnika ;< |
A rób sobie po*adnik jak Ci to sprawia przyjemność.
|
Marla666 i Arcel wy myslicie ze macie 17 latlub wiecej i jestescie fajni ,bo zabraniacie 13/14 latkom robic poradnik albo i gorzej zalożyć nowy temat?
To jestescie w błędzie ! Nie bedziemy sluchac waszego krytykowania postów/tematów !X(X( Konieć z Tym ! Pomysł będę kontynołować ! Niezwracając uwagi na wasze posty.! X(X( Ps.Szukam jeszcze jednej osoby do zrealizowania pomysłu ! |
Na podstawie sposobu wypowiadania się autora tematu, wieku oraz czytania ze zrozumieniem, mogę powiedzieć, że ten poradnik już przed powstaniem dostanie ode mnie ocenę 0/10.
|
Nie oni zabraniaja dzieciom neostrady robic poradnik tylko regulamin forum zabrania zasmiecania.
Pseudoporadniki i tak sa regularnie kasowane wiec wypada sie zastanowic czy chcecie stracic te 15 minut na cos co malo kto przeczyta, czy lepiej w tym czasie zrobic cos konstruktywnego np obejrzec wieczorynke na TVP 1. |
Ale wy jestescie inteligentni .
Temat do usunieca!!X( |
Cytuj:
|
Eh, mlodzienczy bunt zaczyna sie u coraz to mlodszych dzieci.
|
Cytuj:
btw, kocham Twojego avatara <3 @topic Nie ma co się rozpisywać. Domyślam się, że jeśli taki poradnik by powstał, zostałbyś wyśmiany, więc może to i lepiej dla Ciebie... |
Jak dla mnie cały temat to prowokacja
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:01. |