![]() |
The Inquisition Quest problem
mam problem zwiazany z bosem vampirow przy 3 misji...przywolalem normalnego lorda vampirow i niestety zrezygnowalem bo zaduzo bil...po restarcie servera poszedlem znow do Storkusa i wrocilem sie tam na blood herb zeby go ponownie zabic ale juz z granick nackle no to to ulozylem wcisnolem trumne i nic :| probowalem wszystkiego nawet bez naszyjnikow.. i co ja mam teraz zrobic pomozcie ;D
|
Możliwe, że tylko raz możesz przywołać potwora. Jeżeli go nie zabiłeś, idź z kimś innym i pomóżcie sobie nawzajem. To taka moja mała sugestia...
|
Ja proponuję dodatkowo zgłosić to Tutorom. Może to jakiś bug. Z drugiej strony może być tak, że potwór jest traktowany jak niektóre itemy które dostajesz w trakcie robienia questów typu "society explorer", że jeśli zgubisz to już nie dokończysz questa. Proponuję jednak na początek pierwsze rozwiązanie z tutorem.
|
i tak tez zrobie ale wiesz patrzylem na tego ringa i jego da sie kupic ale za 10k wiec myslalem ze cos wiecie na ten temat jak z tutorem niewypali to go kupie
|
To nie bug. The Counta można przywołać tylko 1 raz 1 postacią. Jeśli nie zabijesz go do save serwera to znika i musisz kupić ring za 10k.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:21. |