![]() |
Powtórka z regulaminu
Jak wiadomo, od paru dni forum ma nowych moderatorów. Są przypadki, że użytkownikom nie pasuje nasza "nadgorliwość". Na forum istnieje taka rzecz, jak regulamin, by uniknąć kolejnych pytań w stylu "a dlaczego dostałem bana" przypominamy parę najważniejszych zagadnień związanych z regulaminem. W całości regulamin dostępny jest tutaj.
Na koniec przypominamy jeszcze, że sygnaturka, avatar oraz wpisy i komentarze na blogach również podlegają regulaminowi. Pozdrawiają, mPalar, Tompior i Wieszok |
Tak jak mój kolega8o
przeklina na forum a potem na gg za co mnie zbanowali?!8o8o |
To była po prostu fala. "Dlaczego ja?!", "mod teraz daje warny za nieprzestrzeganie ortografii ;];]];", "pokasował wszystkie komenty!!1".
Fenks God, njusa mamy. @Down: Bo pewnie offtopowałeś. |
A wyjaśnicie mi, czemu dostałem 3pkt warn z wyjaśnieniem "A co ta wypowiedz ma wspolnego z tematem?" za post "No to teraz będa pro ci, co wzięli Rainbow Shielda" w temacie o Demon Oak quest?
|
@up
Z takimi reklamacjami to do moda, co dał warna. @down So sad. |
Mod co dał warna nie odpowiada.
|
Pewnie regulamin będą nadal łamać, ale tym razem już będą mieli nawet w newsie napisane za co dostali bana.
@Michoss http://forum.tibia.pl/blog.php?b=1049 Przynajmniej zbliżasz się do osiągnięcia jednego ze swoich celów: Cytuj:
|
Bardzo dobrze, że ktoś konkretny w końcu zabrał się do roboty ;) wiele tematów ze zdjęciami ze światów wymagało by uwagi gdyż prowadzone są tam często burzliwe dyskusje przeradzające się w kłótnie, choć miejsca mieć nie powinny (zwłaszcza tam, gdy temat jest tylko dla ZDJĘĆ). Dobrze Panowie, że gorliwie wykonujecie obowiązki, tak trzymać a może co niektórzy nauczą się podstawowych zasad etyki.
|
ta, a ja dostałem 2 pkt za "morda" :)
Pzdro, wkońcu wyluzujecie-jak każdy nowy modek po jakimś czasie :> |
No i dobrze, niech się wezmą za to dziadostwo...
|
Cytuj:
Zawsze tak jest :). Miejmy nadzieję, że z tym pomarańczowym kapelusznikiem na czele. |
Cytuj:
@edit ja dostalem bana na miesiac za pisanie 7 na czerwono ... ale ta opcja jest ciagle dostepna wiec nie rozumiem dlaczego ban a pan wielki moderator nie wytlumaczyl za co ban |
Nareszcie "świeża krew" która się zajmie spammem i key logami.
Przynajmniej będzie tu trochę większy porządek. @MPalar :* |
pieprzycie glupoty modki, wiecie sami ze wiekszosc ostrzezen poszlo za to ze ludzie opisywali NOWA METODE KUPNA PACCa za 60 zl z groszami a wam to nie na reke, i co? bronicie sie regulaminem?
|
Ja dostałem 1 pkt za zbyt długą sugnaturę:p.
|
ten Wieszok tylko sie trzepia co bym nie zrobil to typ mi ostrzezenia walił :< nie wiem on no lifer i tylko na forum 24/7 nie wiem moze by sobie w Tibie pograł to by nie trzepial sie :< zara next ostrzezenie
|
Cytuj:
ja dostałem 3 punkty za ortografie co za beton mi to dał jak za ortografie powinno być upomnienie lub 1 punkt a taka co do wulgaryzmów kulture to zobaczycie w tibi Waszej kochanej tibi. wczoraj powiedziałem przy mamie dupa i co mam dostać bana na życie?czy może warna a jeśli jeszcze raz powiem dupa to kasajcja konta?? Jak dacie mi warna to zadzwonie po Krystyne z Gazowni!! down@ nie pale mod@ dobra zawołałem Krystyne gazowni i Chuck norissa też papa edit@ anuluje dostałem tylko 1 punkt czyli trafiłe na normalnego moda. Nari@ robie to dal jaj to jest forum wolnemdla każdego nie dla człowieka zza biórka i filozofów. |
Cytuj:
@temat imo regulamin powinien być bardziej rozbudowany i lepiej sprecyzowany, a co do tego pisma upup to w granicach przyzwoitości i umiaru wszystko jest fajne i zabawne;) Jak ładujesz podpis 7 i piszesz tam całe zdania to sie nie dziw, ze komus to sie nie podoba |
elo mody swiezaki _/ az nie moge uwierzyc ze takie bzdury on tam napisal ;f
dorypali sie do mnie o nawet nie wiem co xD trzeba sie nimi zajac az wkoncu dadza spokoj ^^ nowi to mysla ze moga wszystko i "musza" sie wykazac ze sa cool _/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |