Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Powtórka z regulaminu (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=188651)

Vanhelsen 10-08-2008 00:11

Powtórka z regulaminu

Jak wiadomo, od paru dni forum ma nowych moderatorów. Są przypadki, że użytkownikom nie pasuje nasza "nadgorliwość". Na forum istnieje taka rzecz, jak regulamin, by uniknąć kolejnych pytań w stylu "a dlaczego dostałem bana" przypominamy parę najważniejszych zagadnień związanych z regulaminem. W całości regulamin dostępny jest tutaj.

• Serwery ukrywające rozszerzenie - jak wiadomo, największa zmorą forum są "hackerzy" dla tego pojawił się punkt 7 regulaminu. Choć nie wiem, jak długo byś siedział na forum, ile dobrego byś zrobił, każde umieszczenie linku z ukrytym rozszerzeniem będzie równoznaczne z permanentnym banem. Moderatorzy i Admini nie mają obowiązku sprawdzenia, jaki plik naprawdę znajduje się na serwerze!

• Wulgaryzmy - Zbytnio tego komentować nie trzeba. Na forum wymagamy zachowania kultury. Wszelkie omijanie cenzury również będzie karane.
  • Tematy ze zdjęciami - wiele z tych tematów przeznaczonych jest do umieszczania TYLKO zdjęć. Wszelkie komentarze będą karane za brak zdjęcia, do komentarzy są najczęściej osobne tematy. Również prowadzenie offtopu w komentarzach będzie karane.

Na koniec przypominamy jeszcze, że sygnaturka, avatar oraz wpisy i komentarze na blogach również podlegają regulaminowi.

Pozdrawiają,
mPalar, Tompior i Wieszok

Cazzorel 10-08-2008 00:20

Tak jak mój kolega8o
przeklina na forum a potem na gg za co mnie zbanowali?!8o8o

Dragon-Fly 10-08-2008 00:21

To była po prostu fala. "Dlaczego ja?!", "mod teraz daje warny za nieprzestrzeganie ortografii ;];]];", "pokasował wszystkie komenty!!1".
Fenks God, njusa mamy.
@Down: Bo pewnie offtopowałeś.

Michoss 10-08-2008 00:31

A wyjaśnicie mi, czemu dostałem 3pkt warn z wyjaśnieniem "A co ta wypowiedz ma wspolnego z tematem?" za post "No to teraz będa pro ci, co wzięli Rainbow Shielda" w temacie o Demon Oak quest?

Emok 10-08-2008 00:32

@up
Z takimi reklamacjami to do moda, co dał warna.

@down
So sad.

Michoss 10-08-2008 00:37

Mod co dał warna nie odpowiada.

ErAgOg 10-08-2008 01:03

Pewnie regulamin będą nadal łamać, ale tym razem już będą mieli nawet w newsie napisane za co dostali bana.

@Michoss
http://forum.tibia.pl/blog.php?b=1049 Przynajmniej zbliżasz się do osiągnięcia jednego ze swoich celów:
Cytuj:

[X] -20 pkt warn
[X] -50 pkt warn
[_] -100 pkt warn
A tak btw. to Pokaż profil: Wieszoczek : O (tu, bo Wieszok pewnie obejrzy te pierwsze komentarze)

Jvsta 10-08-2008 01:11

Bardzo dobrze, że ktoś konkretny w końcu zabrał się do roboty ;) wiele tematów ze zdjęciami ze światów wymagało by uwagi gdyż prowadzone są tam często burzliwe dyskusje przeradzające się w kłótnie, choć miejsca mieć nie powinny (zwłaszcza tam, gdy temat jest tylko dla ZDJĘĆ). Dobrze Panowie, że gorliwie wykonujecie obowiązki, tak trzymać a może co niektórzy nauczą się podstawowych zasad etyki.

Tharion 10-08-2008 01:13

ta, a ja dostałem 2 pkt za "morda" :)

Pzdro, wkońcu wyluzujecie-jak każdy nowy modek po jakimś czasie :>

Serious Sam 10-08-2008 01:33

No i dobrze, niech się wezmą za to dziadostwo...

Vavi 10-08-2008 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tharion (Post 2221766)

Pzdro, wkońcu wyluzujecie-jak każdy nowy modek po jakimś czasie :>

Wieszok, przyjąłem to do wiadomości.
Zawsze tak jest :). Miejmy nadzieję, że z tym pomarańczowym kapelusznikiem na czele.

emesto 10-08-2008 09:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 2221700)
Jak wiadomo, od paru dni forum ma nowych moderatorów. Są przypadki, że użytkownikom nie pasuje nasza "nadgorliwość". Na forum istnieje taka rzecz, jak regulamin, by uniknąć kolejnych pytań w stylu "a dlaczego dostałem bana" przypominamy parę najważniejszych zagadnień związanych z regulaminem. W całości regulamin dostępny jest tutaj.

• Serwery ukrywające rozszerzenie - jak wiadomo, największa zmorą forum są "hackerzy" dla tego pojawił się punkt 7 regulaminu. Choć nie wiem, jak długo byś siedział na forum, ile dobrego byś zrobił, każde umieszczenie linku z ukrytym rozszerzeniem będzie równoznaczne z permanentnym banem. Moderatorzy i Admini nie mają obowiązku sprawdzenia, jaki plik naprawdę znajduje się na serwerze!

• Wulgaryzmy - Zbytnio tego komentować nie trzeba. Na forum wymagamy zachowania kultury. Wszelkie omijanie cenzury również będzie karane.
  • Tematy ze zdjęciami - wiele z tych tematów przeznaczonych jest do umieszczania TYLKO zdjęć. Wszelkie komentarze będą karane za brak zdjęcia, do komentarzy są najczęściej osobne tematy. Również prowadzenie offtopu w komentarzach będzie karane.

Na koniec przypominamy jeszcze, że sygnaturka, avatar oraz wpisy i komentarze na blogach również podlegają regulaminowi.

Pozdrawiają,
mPalar, Tompior i Wieszok

mam pytanie a jak bym pisal o tak to grozi mi cos bo dostalem bana a jest to powrzechnie udospetniona forma pisana w panelu prosil bym o priv message

@edit
ja dostalem bana na miesiac za pisanie 7 na czerwono ... ale ta opcja jest ciagle dostepna wiec nie rozumiem dlaczego ban a pan wielki moderator nie wytlumaczyl za co ban

Ganci. 10-08-2008 09:46

Nareszcie "świeża krew" która się zajmie spammem i key logami.

Przynajmniej będzie tu trochę większy porządek.

@MPalar
:*

Nanerenderiel 10-08-2008 09:51

pieprzycie glupoty modki, wiecie sami ze wiekszosc ostrzezen poszlo za to ze ludzie opisywali NOWA METODE KUPNA PACCa za 60 zl z groszami a wam to nie na reke, i co? bronicie sie regulaminem?

Knight65748 10-08-2008 10:14

Ja dostałem 1 pkt za zbyt długą sugnaturę:p.

SirAdasii 10-08-2008 10:57

ten Wieszok tylko sie trzepia co bym nie zrobil to typ mi ostrzezenia walił :< nie wiem on no lifer i tylko na forum 24/7 nie wiem moze by sobie w Tibie pograł to by nie trzepial sie :< zara next ostrzezenie

Ujo 10-08-2008 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kopytokonskie (Post 2221903)
O KóRWA dosztanje bansa?

pisze się kurwa nie kórwa!

ja dostałem 3 punkty za ortografie co za beton mi to dał jak za ortografie powinno być upomnienie lub 1 punkt
a taka co do wulgaryzmów kulture to zobaczycie w tibi Waszej kochanej tibi.

wczoraj powiedziałem przy mamie dupa i co mam dostać bana na życie?czy może warna a jeśli jeszcze raz powiem dupa to kasajcja konta??

Jak dacie mi warna to zadzwonie po Krystyne z Gazowni!!

down@
nie pale

mod@ dobra zawołałem Krystyne gazowni i Chuck norissa też papa
edit@
anuluje dostałem tylko 1 punkt czyli trafiłe na normalnego moda.

Nari@
robie to dal jaj to jest forum wolnemdla każdego nie dla człowieka zza biórka i filozofów.

Etoric 10-08-2008 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ujo (Post 2222051)
pisze się kurwa nie kórwa!

ja dostałem 3 punkty za ortografie co za beton mi to dał jak za ortografie powinno być upomnienie lub 1 punkt

wczoraj powiedziałem przy mamie dupa i co mam dostać bana na życie?czy może warna a jeśli jeszcze raz powiem dupa to kasajcja konta??

hahaha ziomek nie pal bo to ci ewidentnie szkodzi;D

@temat
imo regulamin powinien być bardziej rozbudowany i lepiej sprecyzowany, a co do tego pisma upup to w granicach przyzwoitości i umiaru wszystko jest fajne i zabawne;) Jak ładujesz podpis 7 i piszesz tam całe zdania to sie nie dziw, ze komus to sie nie podoba

Vorden 10-08-2008 12:06

elo mody swiezaki _/ az nie moge uwierzyc ze takie bzdury on tam napisal ;f
dorypali sie do mnie o nawet nie wiem co xD
trzeba sie nimi zajac az wkoncu dadza spokoj ^^ nowi to mysla ze moga wszystko i "musza" sie wykazac ze sa cool _/

Nari 10-08-2008 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirAdasii (Post 2221989)
ten Wieszok tylko sie trzepia co bym nie zrobil to typ mi ostrzezenia walił :< nie wiem on no lifer i tylko na forum 24/7 nie wiem moze by sobie w Tibie pograł to by nie trzepial sie :< zara next ostrzezenie

Malutki, wiesz... To, że Twoje życie kończy się na dobranocce i zaczyna na przedszkolu, ciągnie się dalej poprzez herbatkę z kolegami/koleżankami, dochodzi do zabawy w piaskownicy i znów do łóżeczka, nie oznacza wcale, że inni tak robią :).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ujo (Post 2222051)

Szkoda, że nie ma punktów na wrodzony iloczyn inteligencji.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorden (Post 2222080)
elo mody swiezaki _/ az nie moge uwierzyc ze takie bzdury on tam napisal ;f
dorypali sie do mnie o nawet nie wiem co xD
trzeba sie nimi zajac az wkoncu dadza spokoj ^^ nowi to mysla ze moga wszystko i "musza" sie wykazac ze sa cool _/

Powiedział mistrz, zapewne główny administrator wikipedii, onetu i google. Gratulacje- wyraziłeś swoje zdanie, wiemy, że jesteśmy gorsi, a moderatorzy to zupełnie inna półka. Besides that to co tu jeszcze robisz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44.