![]() |
Z jakim krajem kojazy ci sie miasto w tibi?
Witam
Na poczatku przepraszam ze nieuzywam polskich znakow ale przebywam w angli, i klawiatura nieposiada polskiego jezyka. Tak jak w tytule postanowilem zapytac was "Z jakim krajem kojazy ci sie miasto w tibi?" Mi kojazy sie to nastepujaco: -Ankrahmun - Egipt -Darashia - Afganistan -Port Hope - Tajlandia -Edron - Walia/Anglia -Liberty Bay - Karaiby -Svargrond - Islandia/Finlandia -Thais - Szkocja -Carlin - Wielka Brytania -Venore - Wlochy -Ab'Dendriel - Afryka -Kazodroon - Polska (Katowice) No to chyba tyle.Jesli komus sie bedzie chcialo to moze jeszcze dodatkowe tereny opisac. |
Darashia-Afganistan? Prędzej Zjednoczone Emiraty Arabskie albo coś w tym stylu.
|
Ank-Egipt. Ab-Afryka. Może precyzyjniej? ;]
Venore - Wenecja. Tiqanda - Dżungla Amazonii. Tomby - Piramidy, Egipt. Ankrahmun & Darashia (pustynie) - Sahara. To takie kilka skojarzeń :) |
-Ankrahmun - Egipt
-Darashia - Wioska Ukryta w Piasku -Port Hope - Wioska ukryta w Trawie (konoha) -Edron - Kraków -Liberty Bay - Wioska ukryta we mgle -Svargrond - wioska ukryta w lodzie -Thais - Warszawa -Carlin - Szcecin -Venore - Wenecja -Ab'Dendriel - Wioska ukryta w drzewach -Kazodroon - Wioska ukryta w podziemiach |
a mi sie kojażom tak rze w ab'e to jakbym był na szkolnym boju, w taisie to jak do szkoly idem z chopakami to takie sklepy som po drodze. aaaa i w wenorze to jak w miasteczku kolo mojej dzialki gdzie siem bawiem z chopakami :)))))
|
Thais - Stany Zjednoczone Ameryki Północnej
Carlin - Polska Svargrond - Finlandia/Alaska Ab'Dendriel - Yemen (nie ma państwa "afryka") Kazordoon - Niemcy (krasnale xD) Venore - Włochy Ankrahmun - Wiadomo, Egipt Darashia - Irak ?:D Port Hope - Brazylia Liberty Bay - Hawaje Edron - Japonia (no co?^^) up@ o kurwa, nie grzeszysz znajomością ortografi... inteligencją także nie grzeszysz |
@up
Roksisz :baby: @topic Venore-Włochy Ankrahmun-Egipt Edron-Anglia Svargornd-Finlandia Kazo. -Niemcy Darashia-Irak O reszcie niemam zdania. |
a mojemó koledże karin koiazy sje z seia
|
POH -Miasto Czernobyl
Outlaw Camp -Wietnam |
Jst mi bardzo przykro, ale 3/4 z was nie wie co to znaczy panstwo...
Anglia, alaska, hawaje, kraków, warszawa, szczecin, wenecja, dżungla amazonii, sahara, walia, karaiby, szkocja, afryka <-- to wszytko to nie są państwa, więc moglibyście się zastanowic nad tym co piszecie... |
Walia, anglia i szkocja to są państwa ;/ fail
Carlin to polska xDDD |
Cytuj:
---------------------------------------------- -Ankrahmun - Egipt -Darashia - RPA -Port Hope - Brazylia (nie wiem czemu :P) -Edron - Wielka Brytania -Liberty Bay - Jamaica :P -Svargrond - Wymyślony kraj eskimosów (joke :P) -Thais - Niemcy -Carlin - Polska -Venore - Wlochy (ale bardziej Wenecja niż jako cały kraj) -Ab'Dendriel - W sumie to też Polska |
Cytuj:
krakow to kraj?:D @topic ab:japonia thais:usa kazordoon:australia ankh:czad darashia:chiny liberty bay:brazylia carlin:kongo |
darashia - tunezja
ankh - egipt port hope - brazylia ab - Lothlórien kazo - Moria (Khazad-dûm) Liberty bay - karaiby/hawaje |
ank - egipt
darashia - maroko svargrond - norwegia <3 edron - szkocja liberty bay - hmmmm... typowe karaibska mieścina w stylu kolonialnym, kraj nie bardzo, ale przypomina mi Havanę ;d carlin, thais - francja, wielka brytania (?) ab'dendriel - japonia venore - wenecja (ta, wiem że nie panstwo, nie bijcie :*) greenshore, northport - ukraina ;d port hope - brazylia, wenezuela |
Afryka to nie kraj :)
A ab'dendriel kojarzy mi się prędzej z lasami namorzynowymi w Brazylii lub prędzej z krajami klimatu umiarkowanego kontynentalnego (Kazahstan). @ down to źle myślałeś : /. |
Cytuj:
|
A ja troszkę inaczej skojarzę: Carlin-Mongolia (XII wiek n.e.) ze względu na poziom intelektualny przebywających tam ludzi.
|
Cytuj:
@down gówno wiesz a mędrca udajesz. i będę sie kłócił, bo takich pseudointeligentów trzeba tępić, panie dorosły |
Kolejne dziecko, które wykorzystuje forum do kłótni...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |