![]() |
Nowa metoda płatności dostępna w innych krajach !
Jak wiadomo, Tibia jest darmową grą, jednakże możesz zyskać wiele innych przywilejów kupując czas premium.
Jesteśmy szczęśliwi, że możemy wprowadzić nową metodę płatności dla takich krajów jak: Australia, Nowa Zelandia, Kanada, Meksyku i dla Stanów Zjednoczonych. Gracze z tych krajów będą mogli kupić abonament za pomocą karty kredytowej. Dzięki temu, premium time będzie zawsze dochodził w czasie. W związku z tym nie będziesz się martwił o stratę swojego domku. Oczywiście, dodatkowo gracze z tych krajów mają możliwość kupienia premium time za pomocą innych sposobów m.in przelewem bankowym. Ale to nie wszystko, planujemy jeszcze udostępnić te metody dla innych krajów. |
a szkoda że tej płatności smsem nie da się zrobić
PS jestem pierwszy :P |
Ale by było zajebiście sms'em kupic pacc[mało prawdopodobne że takie coś bedzie]
|
Cytuj:
|
To mnie rozwaliło :D
Cytuj:
|
Mogliby obniżyć cenę pacca zamiast wymyślać nowe metody;)
|
SmS... Moim i Większości Użytkowników Forum jest to najlepszym wyjściem. :)
|
Cytuj:
@topic: Fajnie, skorzystają na tym :) |
Sms był by good rozwiazaniem ale wszystko przed namiB)
|
No fajnie rozumiem..nowe sposoby płatności. Ale dlaczego nie są też dla Polski? Czy to nie my jesteśmy najliczniejszym narodem w tibii?;/
|
Moze dlatego ze my juz mozemy korzystac z tych metod? :baby:
|
żeby była płatność sms-em trzeba by było obniżyć ceny PACCa że kosztowało by około 20 zł no i wtedy sms ok. no bo niezbyt smsem 90 zł przesyłać
|
Cytuj:
|
PACC za SMS? Wiecie ile takie firmy, gdzie coś się kupuje za SMSa biorą? Jeszcze mają zniżyć cenę do 20zl? Lol, to by zarabiali ze 2zł na PACCu.
|
HMM ? To co można już kupić pacc'a na 30 days?
|
Już od prawie miesiąca można kupować pacc za pomocą przelewu bankowego ( cip soft posiada konto w ING ) owy pacc kosztuje około 63 złotych ( 90 dni pacca ) . Pisałem o tym już dawno jednak moderatorzy tibia.pl usilnie usuwają moje posty , ponieważ gdyby wszyscy się o tym dowiedzieli był by to początek końca firmy drom !
@down ZLINCZUJ MNIE ! |
Cytuj:
@up, pozwalam Ci wybrać sposób kary. |
Cytuj:
|
Hmm mam takie zapytanie tylko nie wyzywajcie odrazu ze to gdzies pisze bo nie znam sie na tym forum... Jak mozna kupic 30 dni pacc? na tibia.com czy co z gory dzia za odpowiedzi ;]
|
Najlepiej żeby PACC można było kupować u NP'c.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |