![]() |
Wywiad z orszabalem 2
Dzis (11.08.08) na arcanie przybyl drugi raz w tym rooku orszabal z ktorym przeprowadzilem wywiad
Pici:Siema Orszu co tam u ciebie? Orszabal: O elo pici fajnie ze piszesz bo sie nudze nikt nieprzychodzi tak se poklikamy Pici:Co cie sprowadza znowu na arcanie? Orszabal : A chce pomoc lr w wojnie z it. Wczoraj chcieli odemnie passy lr ale mowie niedam ludziom z harmonii.. Pici: O widze ze szanujesz swoja postac Orszabal: Tak bardzo ja kocham... Pici: Nikt ci nie chce upierd*olic? Orszabal :A tam jakies psy biega to je dedam. Elf'a zaraz odpale z moimi ziomkami demcami i bedzie elo xd Pici: Masz nasza klase daj adres Orszabal: Ok, (cenzura) Pici: Dobra zapro poszlo Orszabal:o,o czekaj ida chyba chca pojedynku xdddd Pici:Dobra poczekam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Orszabal:Ja pierdo*e te retardy w kake jeban*e. Znowu mnie uwalili omg Pici: Co sie stalo >.> Orszabal:Dostalem M wall north Pici: uuuu Orszabal :btw niechcialem walic ue bo dostalbym deleta na konto to wiesz HUEUEHU Pici: Rozumiem Orszabal:Kurde nie mialem blessow zal Pici: O zal .pl Orszabal: aff i moja czapka. Pici:Smutno mi z twojego powodu ;/ To moze szybkie pytania i odpowiedzi Pici: Lr czy It Orszabal :Lr Pici: Druid manafluid vs Druida Mana potion Orszabal : Manafluid :P Pici: Ormo Orszabal :Pro ;]]]] Pici: ja? Orszabal:[RETARD]Pici ;]]]]]]]]]]]]] Pici:Dobra koniec x] Orszabal:Jeszcze Jeb*c Interregnum.Pozdro Plan Edson I to by bylo na tyle. |
xeroboj wanabiz i huj wie co jeszcze
|
w sumie moim zdaniem to nie bylo smieszne, ale to tylko moje zdanie
|
aLE SIE USMAILEM AHHSAUHSDAUSADHUASUHUSAHUASHHUAPSKOPSOKAPSOKAPSOKA H HAHA:(
|
gagana wywiad miliard razy lepszy~
|
pogarda dla [RETARD]PICI
|
Orszabaal: dostalem M wall north
Tylko to mnie rozbawilo. |