![]() |
192 i 156 Ms Grim Reapers
|
Niezły hunt i wcale nie taki hardcore jak sie umie blokować. Ty to pokazałeś.
|
Ciekawy filmik ;).
chyba nie bardzo sie zwrocilo co ? |
@up
No nie wcale... |
jak sie umie blokowac
ja widzalem jak 145 palla te 2scierwa sciagly go w sec nie wiem jakim cudem ale jeden byl uwieziony w poizonie 3x3 i drugi latał luzem i zrobił 2 kratki ze schodów wyglądało to przerażająco |
Hunt dobry bloker tez wiec film mi sie podobal :)
|
Nono Botrex wymiatasz, trzeba mieć opanowanie... lub bota;d
A próbowaliście kiedy lurnąć ze 3-4 i gran mas flam, czy to za duży hard/waste? |
Cytuj:
|
Po 1 to dla maga lurnięcie 4 bez utamy to praktycznie nie możliwe. Na utamie kompletnie nie opłacalne. 150+ ek przy bloczeniu 3 może być co hit red to co dopiero mag.
|
Ah chyba że tak, tak czy siak ciekawy hunt, tylko te sd po 17 śmieszą.
|
Te sd po 17 śmieszą ale hunciłem przez kilka dni te grimy z blokerem i nie raz dostawał po 1500 combo przy tym około 700 z łapy.
|
Ładnie szło tylko irytowały mnie te teksty doklejone do inkarnacji. Ihmo to bardzo nieprofesjonalne...
|
Cytuj:
Liczy się człowiek |
cholera ska można pobrać tibie 8.21
|
Cytuj:
najlepiej z www.tibia.com |
no sorry tam jest tibia 8.22
podejrzewam ze nie ma skad pobrac |
Cytuj:
@up Poszukaj w googlach, tam będzie tylko uważaj na keye;p |
@ Up
A znasz tych graczy, żeby wiedzieć czemu to śmieszy? :) Poprzednie wersje to na http://tibicams.tibianetwork.net są bodajże |
Cytuj:
W google trudno wpisać Tibia 8.21 ? Przeskanuj najpierw oczywiście.. @Topic Film wporządku, fajnie się ogląda.. Hity też.. ; D Do Premm: Chociaż tu: http://pl.unidownload.com/filedownload-Tibia_549.html |
Mmm... Może to glupio zabrzmi ale po wpisaniu frazy w googlach "Tibia 8.21" to zamiast pliku instalacyjnego wyszukiwało mi boty, own tibie etc.
Zatem czy wie ktoś z jakiej strony ściągnąć tą tibie 8.21? Bardzo zależy mi na oglądnięciu tego filmu... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:22. |