![]() |
Potrzebujemy PL!
Witam was serdecznie ^^
Przejdę odrazu do rzeczy. Wraz z moją młodszą siostrą gramy na świecie Keltera. Jest to świat pvp na ktorym nie ma zbyt wielu pl. Chciałabym w związku z tym zachęcic wszystkie osoby które miałyby ochote zacząć grę na nowym serwerze, do rozpoczęcia gry właśnie tutaj. Zależy nam na osobach ktore nie wyłamią sie po 60 levelku i posiadają pacc (lub szybciutko zamierzają kupić). Jesli ktos bylby zainteresowany, oferowalabym mu protekcje, jakis plate set czy cos =P no i gildie na pozniejszym levelu =x Pozdrawiam was wszystkich i licze na to ze ktos sie znajdzie =( |
sa lagi w polsce na tym servie? i napisz jakie masz łącze ;]
|
Jestem teraz w polsce i nie mam lagow wogole =P Jakis miesiac temu okolo godziny osiemnastej byly mass kicki, ale to juz sie skonczylo. Ja ani moja Siostra i znajome mi osoby nie maja wogole lagow ^^
|
sam grałem około roku na servie usa i tylko na sam koniec zaczęły się mass kicki, dlatego jestem ciekaw czy to ustało ;) (ostatni raz grałem na usa w grudniu)
looknij ten temat http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=188710 zastanawiamy się w kilka osób nad serverem :) |
Ej wlasnie co do lacza to mam 1mb =P tylko mi sie dzieli na dwa komputery chyba. Nie wiem glupia jestem w te klocki ^^
Bylabym naprawde szczesliwa mogac powitac was u nas =P tylko ze co do wojny to nie predko bylabym zainteresowana bo chcialabym zrobic ten 150 lvl ^^ a ten swoj robie juz od 3 lat x.x' Zastanowcie sie porzadnie =P jak cos to wiecie gdzie mnie szukac! ^^ |
Zapraszamy Polakow na Keltere :] na świecie jest dużo BR, ale to nie przeszkadza (stosunki międzynarodowe grow up!)
Pozdrawiam, Kasia. |
ja dziś wyjezdzam na kilka dni, wracam po 25 sierpnia. zobaczymy co z tego wyjdzie, ale ja jestem za ;]
|
up.
No Panowie, udowodnijcie na co was stać ;] Pozdrawiam, Kasia. |
Witam,
Galem tam właśnie do grudnia postać cały czas trzymam, i nawet z chęcią chciałbym wrócić do niej. jak coś info po lewej Rubciaa odezwę się do ciebie jak się zdecyduje |
zagralbym gdybyscie mieli community , a tak to zrezygnujecie po kilku tygodniach :f w ogole teraz sezon ogorkowy sie zrobil ^ ^
|
nie zauważalnym ale ten temat byl z 2008 roku ale i tak myślę ze warto było by go odświeżyć
Grasz a może chciałbyś zagrać na Kelterze. Zapraszam. Community, ehh rzeczywiście no trudno może jednak trochę chętnych będzie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:17. |