![]() |
Wsparcie, dla akcji oficjalny Cam
Jezeli ktos rowniez uwaza ze przydal by sie oficjalny cam do gry tibia pozwalajacym tym samym uniknac watpliwosci bezpieczestwem zwiazanym z uzytkowaniem tibicama jak i tibiacam tv, niech looknie do mojego tematu:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2252345 Dzieki temu bezpieczestwo powinno wzrosnac, update by odbywal sie wraz z sama tibia, rozpowszechnilo by sie nagrywanie filmikow. Z checia widzialbym jakis dzial na tibia com poswiecony filma gdzie byly by one bezpiecznie ogladane i dodawane. Jezeli pomysl uda sie zrealizowac produkcje filmow fabularnych jak i tych z open battles, czy questow powinna wzrosnac. Uchwycmy nasze najlepsze momenty z gry. -zachowajmy bezpieczne filmy- Pozdrawiam. |
zgadzam sie z tym ;]
|
Ładnie pięknie, ale nic z tego nie będzie, wszystko pozostanie tak jak jest, pozdro
|
Signed.
Signed. Signed. Signed. Signed. Signed. Signed. Signed. |
cięzko będzie z tymi questami bo nagrywanie ich ogólnie jest nielegalne :confused:
|
Master-Mada dont worry be happy. Nie probujac nic sie nie osiagnie, wiec warto sprobowac a ja ta akcje krece z rozmachem(podobny tekst zachecajacy do wsparcia akcji pojawi sie w odpowiednich jezykach np na tibia br, tibia hispano itp przetlumaczony przez moich znajomych). Wkoncu po cos Cip Soft dal ten temat z propozycjami, wiec mam nadzieje ze sie do czegos im przyda :).
Jezeli podoba Ci sie pomysl(takie odnioslem wrazenie ;p) po prostu wesprzyj akcje, powiedz o niej znajomym bo i tak nic na tym nie stracisz. Loel i tak chodzi glownie o narzedzie jakim ma byc oficjalny Cam, a kto jak z niego skorzysta to inna bajka(podalem tylko przyklady). O tym ze nagrywanie questow jets nielegalne to slyszalem rozne opinie, chociaz z poczatku myslalem rowniez ze jest nielegalne(teraz mam watpliwosc).Z tego co wiem spoiling jest dozwolony, a przykladem jest chociazby serwis tibia.wikia com. a film to w sumie to samo przedstawione w innej formie. Ludzi ktorzy pragna poczuc sie bezpieczniej podczas nagrywania swoich "mega produkcji" zapraszam do akcji (link w pierwszym poscie,a dla przesadnie ostroznych:tibia com>forum>community>proposals board>"Safe Movies") Pozdrawiam. Have fun! |
Widze, ze bardzo sie do tego angazujesz,
i chcialbym Cie poprzec, ale jak ty niby chcesz namowic Cipow zeby takowy cam stworzyli? (bo z tego co ja zrozumialem to ma byc prog. updatujacy sie wraz z updatem Tibii, zatem nie obejdzie sie bez CipSoftu) Bo chyba nie stworzysz ankiety z wymaganymi podpisami? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:17. |