![]() |
Gratz
|
gz
gz dla niej :D z kad to masz??
|
Gratz dla niej , Mozna to znalezc na Antica - i tread z 200lv zalozony przez bubble , i tak tez : http://www.tibianews.net/picday/000237.jpg :]
|
@up.
Zapomniales dodac ze "wrescie" wykonala Anihalatora. Wziela Demon Armor ss mozna tez zobaczyc na www.tibia.de. Yours Siwy. |
A ja dodam, że jesteś tysiącpięćsetdwadziewieńćsetną osobą zakłądającą taki temat...oj posypią się bany...
|
Cytuj:
|
nazwa tematu mnie rosss*******ila : dla BUBBLA. LOOOOOOOOL!!!!!!!!
|
moze nie pierwsza w mowieniu o jej 200 lvl-----
ale pierwsza ze ss-ami na stronce pl :cup: |
@Up
Pierwsza z ss?? lol? chyba nie widziałeś 40-stu innych tematów które zostały skasowane a w nich były screeny. Co do tematu to o jej adv juz każdy wie a ty lepiej uważaj bo bana dostaniesz |
niezakladaj wiecej tematow o tym bo maj frend bubel kil ju
|
Cytuj:
|
można było o tym przeczytać wcześniej chyba 2 dni temu, ale nazwa mnie też rozwaliła 8o
|
wszystko cool ale...
Cytuj:
a co do annihilatora to jej sie bardzo dziwie, czemu wziela demon arma zamiast sov/stonecutter :/ chyba ze jest CLUBowiczka :P |
wes sie bubble showaj sie z takim lvl
co to ****a jest taki lvl tak sie ****a podniecacie ze jakas ****a zdobyla 200lvl z protekcjom u GM tez bym taki zrobil a ja taki lvl jak bym mial protekcje u GM i sprzent od GM to tez bym takie lvl zrobil skile są podrasowane tak jak i cała ta postac
|
Ja osobiscie nigdy o BUBBLA nieslyszalem :P. A wierz czemu demon armor wziela?? Bo ona ma tyle kasy ze se spokojnie kupi pare SoV, ale demon arma jej widocznie niechcieli sprzedac wiec dlatego go wziela.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
lol
mi żal dupy nie sciska tylko ****ica mnie bierze ze tak sie podniecacie jak bym mial protekcje i znajomosci u GM to tez bym, mial nawet wyszy lvl i mi k urwa nie wciskaj ze mi zal w dupe sciska bo jak bym mial protekcje u GM i znajomosci zrobil bym nawet 400lvl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ty jesteś zazdrosny iglopol(z małej specjalnie)
Ty masz pewnie 6 lvl bo cie zabił "pk" wild warrior ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |