![]() |
Następny mały patch.
Dnia dzisiejszego, tj. 12.08 został wypuszczony mały patch.
Co zostało zmienione? Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli nam raportując występujące w grze błędy. Do zobaczenia w Tibii! |
News tego samego dnia co na tibia.com proszę proszę ^^ i bardzo ładnie przetłumaczony. Gratki Slythia! ^^
|
zal.pl
Jak teraz to zrobili to nawet na tibie niemoge wejść!! wpisuje passy i sie laduje, jak juz sie skonczy wszystko ladowac to daje ok i mi wyskakuje ERROR i sie tibia wylancza.
Co oni z tibia zrobili??!!;( |
mi wszystko działa ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: No to fajnie. Może mały, ale nawet się przyda. Mi raczej nie ;) |
Ja za to czekam na tibicam pod najnowszą wersję tibii ,bo nie ma co oglądać. ^^
@edit OMG wiecie jak spadla ilośc botterów w darashii w rots cave ...nikogo ;o :D Lamp999 |
i bardzo dobrze ze sie pojawiaja patche z 2 powodow
1. cipsoft naprawia dobre bledy i usterki, widac ze interesuja sie chociaz troszke gra 2. przestaja dzialac te cholerne boty ;] odrazu low lvl maja gdzie expic bo roty w lb i scaraby na ank wolne |
@Up
Zamiast dzisiaj 10h to jutro 20, przynajmniej stamina będzie, luzik :) Cytuj:
Thar~ |
W sumie w niczym nie przydatny ten up
|
Coś ostatnio dużo tych patchów.. czyżby cipsoft nie podołał letniemu update?
|
Cytuj:
|
ej Slythia, to ty w avatarze? ;>
|
Będzie trzeba ściągnąć nowego klienta, a tak wogóle to nic nie dodali, zmniejszyli resp Earth elementali, dodali puchary i co...komu potrzebne jakieś puchary.
|
.oO
Cytuj:
Wielkie dziękie bez ciebie bym nie uruchomil... glupia vista. |
@up
O kurcze jaki spam, weź dziecko zalóż swoje forum w PhpBB by przemo i tam se spamuj, tworzenie forum na serwisach www.phorum.pl albo www.fora.pl trwa jakieś 5 minut8o |
apropo tych pucharów, da się je kupić? Bo sterczałem gadając z obydwiema sprzedawczyniami, to udalo mi sie przez 10minut rozgryzc jedynie ze jedna tylko się "chwali" nowym importowanym towarem jakim są goblety i tyle X(
|
Help
Jak sie kupuje te puchary? :confused:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |