![]() |
#tibia.pl Irc nie umarł, irc żyje!
Korzystając ze stosunkowo przypadkowej okazji, przypadkowego włączenia irca i wejścia na kanał #tibia.pl przez trzy osoby które na ircu spędziły (zmarnowały) zapewne najlepsze lata swego życia, pragne ogłosić iż kanał #tibia.pl wciąż żyję.
Niestety powiedzmy że przez ostatnie kilka miesięcy dość OPUSTOSZAŁ co tak na prawdę nikomu się nie podoba, nikomu nie pasuje, i generalnie wszyscy twierdzimy że warto byłoby spróbować rozruszać kanał jeszcze raz. Szczególnie, że bywało tutaj sympatycznie. Na kanale od pewnego czasu można już spotkać administrację, wciąż ciężko jednak o normalnych, regularnych userów. Zależy nam również nad ponownym ściągnięciem na kanał ludzi którzy w tej społeczności gościli na dobre. Wszem i wobec ogłaszamy zatem że #tibia.pl zaprasza, i ciągle czeka na aktywnych użyszkodników! Ponad to na kanale można w dalszym ciągu spotkać użytkowników takich jak Gallar, Liado, Optyk, $corcerer, MayGyver, Solaufein czy Glamri. Staramy się utrzymać kanał przy życiu ;- ) Jak podłączyć się do IRC'a? Czego potrzeba aby dostać się na kanał #tibia.pl? Sprawdż poradnik (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=2209) napisany przezz $cora. Znajdziesz w nim wszystko co potrzebne. Signed, users#tibia.pl Ps. Inicjatywa wskrzeszenia kanału wychodzi bezpośrednio od użytkowników a nie ownerów kanału. Ragnaroka z quotkami można znaleźć na innym kanale, jakiś bystrzak go tam przeniósł ;- ) Detale na #. |
Hm, po mojej ostatniej wizycie na kanale okazalo sie, ze MayGyver cos do mnie mial i dostalem na forum dozywotniego bana. :(
|
Życie, nie?
Ten kanał upadł i tapla się w ciepłej kupie Czesława, który Śpiewa. |
[*] Requiescat in Pace.
|
IRC jest fajny! o! :<
|
Ano właśnie. Wszem i wobec popieram Tanę. ; ] Było, nie było... Zapraszamy i tak. ; P
|
Coś tam się teraz dzieje, czy odgrzewanie trupa? Klienta IRCa to już dawno nie mam, ale na wszelki wypadek zapisałem sobie zawartość preform...
|
Bedzie sie dzialo jak w koncu sie wiecej ludzi przełamie. Nie siedzimy 24/7 ale cos sie ruszylo :)
|
Ano. Jak to Tana stwierdziła. Potrzeba nam świeżej krwi i kilka szalonych 13-tek i jakoś to będzie dalej. ; ) Na razie Dobo jest część starych bywalców (czy gwardii jak kto woli ; P )
|
a mnie ktos pamieta? :D:D
|
@up
CAFE! A jest Ville? A jest Oxyś? A jest Ghost? A jest nikt? A...? |
Ghost jest poki co. Z reszta wpadnij i sam sprawdz ;)
|
Poradnik Scora aktualny? Do tej pory łączyłem się przez tibia.pl ale mówiąc, że to wygodne skłamałbym...
Tana: Dziękuje Pytanie chyba oczywiste: co spieprzyłem lub jak poprawić wygląd szaty graficznej? http://img170.imageshack.us/img170/2016/ircly4.png |
Ano powinien byc aktualny. Zawsze możesz sciagnac klienta mirc. O wiele wygodniejsze, a i nie takie trudne. Nauczylam sie obslugi klikajac wszystko po kolei ;)
|
Hmm. w Sumie to tam już kiedyś pusto było. Ceiakwe co jest teraz. ;s
|
Jak jest Ghost to ja nie wpadam. xD
|
Kto to jest Solaufein? :)
Swoją drogą, kiedyś faktycznie dużo czasu na kanale spędzałem, i nieźle się przytym bawiłem. Najlepszy był konkurs karaoke i akcja Royal Frytex xD |
@Voon:
Ściągnij nbs'a... |
irc mi nie działa , kiedy sie załaduje pokazuje ciągle 'undefined sting',i moge tylko wył. irc'a...co robić? , mIRC'a nie mogę ściągnąć bo to nie mój komp....
|
Cytuj:
Zanim połączysz sie z kanałem napisów będzie o wiele więcej. Kod:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |